جمعه , 22 می 2026 2026 - 05 - 22 ساعت :
اجتماعی - اخبار اصلی - خبر داغ

برنامه ابلاغی کود اوره بیش از۷۰ درصد در استان گیلان تامین و‌توزیع شد

2025-03-25

پایگاه خبری_تحلیلی عصرصادق،برنامه ابلاغی کود اوره بیش از۷۰ درصد در استان گیلان تامین و‌توزیع شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان ؛حسن همتی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان گفت: در کشور ما به دلیل دسترسی به منابع انرژی و حمایت های دولتی ، نهاده های کشاورزی بویژه کود های شیمیایی« ازت، فسفات ‌و‌پتاس» با قیمت پایین تر نسبت به قیمت های جهانی عرضه می شود و وزارت جهاد کشاورزی همواره در تامین این محصول و‌دسترسی مناسب و ارزان آن برای کشاورز متعهد است و در حال حاضر حمایت دولت در بخش اوره کشاورزی ۵۰ درصد و کود های فسفاته و پتاسه ۶۰ درصد از قیمت تمام شده می باشد.
وی تصریح کرد: این شرکت در سال جاری توانسته، از تمامی ظرفیت‌های خود برای تامین این نهاده‌های اساسی بهره گیرد و موفق شده است تا این مدت، 78درصد از برنامه ابلاغی به مقدار 71 هزار و 981 تن کودهای مورد نیاز استان را تامین کند.
در ادامه افزود؛ تولید کنونی کود اوره کشور حدود ۸ میلیون تن است که در سال جاری، رقم۲٫۴ میلیون تن برای بخش کشاورزی کشور برآورد شده است که سهم این استان،59720 هزارتن می باشد .
همتی با بیان این که ،به منظور شفاف سازی، توزیع عادلانه و نظارت بر توزیع نهاده ها، همه مراحل از صدور درخواست کود شیمیایی تا تحویل به کشاورز به صورت الکترونیکی و از طریق سامانه کنترل و پایش مواد کودی و بوسیله مراکز خدمات تابعه جهاد کشاورزی شهرستانهای استان صورت می پذیرد.
وی تاکید کرد:در حال حاضر نیز هیچ گونه افزایش قیمت کود اوره توسط دولت ابلاغ نشده است و این کود با همان قیمت قبلی هر کیسه ۵۰کیلویی ، سه میلیون و نهصد و پنجاه هزار ریال توزیع می شود و‌جای هیچ گونه دغدغه و‌نگرانی برای کشاورزان وجود ندارد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

  • ×