چهارشنبه , ۱۹ آذر ۱۴۰۴ 2025 - 12 - 10 ساعت :
اجتماعی - اخبار اصلی - پزشکی - دسته‌بندی نشده - ورزشی

تقدیر مدیرکل بهزیستی گیلان از ریاست هیئت پزشکی ورزشی استان در بازدید از تمرین کودکان با اختلال اوتیسم

1404-05-18

به گزارش عصرصادق به نقل از روابط عمومی هیئت پزشکی ورزشی استان گیلان، دکتر رضا جعفری، مدیرکل بهزیستی استان، به همراه طاهره یکتایی، معاون توانبخشی، و دکتر محمد صادقی، ریاست هیئت پزشکی ورزشی استان، از تمرین فوتسال کودکان دارای اختلال طیف اوتیسم بازدید کردند.

این بازدید به منظور ارزیابی میدانی مداخلات ورزشی و مشاهده پیشرفت‌های این عزیزان در زمینه هماهنگی حرکتی، تعامل اجتماعی و مشارکت گروهی انجام شد.

 

در این دیدار، دکتر جعفری و دکتر صادقی با دقت روند اجرای برنامه‌های ورزشی را مورد بررسی قرار دادند و از دستاوردهای چشمگیر این کودکان در عرصه‌های مختلف آگاه شدند. مدیرکل بهزیستی گیلان با اهدای لوح تقدیر به دکتر صادقی، از زحمات ایشان و همکارانشان در هیئت پزشکی ورزشی در راستای حمایت از کودکان اوتیسمی در سال‌های گذشته قدردانی کرد.

 

مدیرکل بهزیستی گیلان اذعان کردند: این تقدیر نه تنها نشان‌دهنده تلاش‌های مستمر دکتر صادقی و همکارانشان است، بلکه بیانگر عزم جدی مسئولان برای ایجاد محیطی حمایتی و پرنشاط برای کودکان دارای اختلال طیف اوتیسم در استان گیلان می‌باشد. همکاری‌های بیشتر بین نهادهای مرتبط می‌تواند به بهبود کیفیت خدمات توانبخشی و افزایش امید به زندگی این عزیزان منجر شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • ×