با تلاش راهداران محور رحیمآباد به لشکان “اشکورات” بازگشایی شد
پایگاه خبری_تحلیلی عصرصادق،با تلاش راهداران محور رحیمآباد به لشکان “اشکورات” بازگشایی شد.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای گیلان از بازگشایی جاده رحیمآباد به لشکان(اشکورات) با تلاش بیوقفه راهداران خبر داد.
فریبرز مرادی، مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای گیلان، اظهار کرد: جاده رحیمآباد به لشکان ( راه ارتباطی بیش از ۱۵۰ روستای منطقه اشکورات) که بر اثر بارش شدید باران و وقوع سیل مسدود شده بود، با تلاش شبانهروزی نیروهای راهداری بازگشایی شد.
وی با اشاره به حجم بالای خسارات وارده افزود: راهداران از ساعات اولیه وقوع سیل در محل حاضر شده و با استفاده از ماشینآلات سنگین، عملیات بازگشایی مسیر را در طول روز و شب گذشته ادامه دادند و امروز موفق به بازگشایی مسیر و برقراری ترافیک شدند.
مرادی تأکید کرد با توجه به کوهستانی بودن منطقه و بارش بارانهای سیل آسا و احتمال وقوع حوادث غیر مترقبه، رانندگان با احتیاط بیشتر، صبر و حوصله و رعایت مقررات رانندگی از مسیر عبور نمایند.
انتهای پیام/
