جمعه , 22 می 2026 2026 - 05 - 22 ساعت :
اجتماعی - اخبار اصلی - خبر داغ - فرهنگ و هنر

داوران بخش شهری نخستین رویداد «فرزند ایران، قهرمان زمین» از سوی شهردار لاهیجان منصوب شدند

2025-01-27

پایگاه خبری_تحلیلی عصرصادق،داوران رویداد فرزند ایران، قهرمان زمین از سوی شهردار لاهیجان منصوب شدند.

 داوران بخش شهری نخستین رویداد «فرزند ایران، قهرمان زمین» از سوی شهردار لاهیجان منصوب شدند.

به گزارش عصرصادق به نقل از اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری لاهیجان، با صدور احکامی از سوی رضا زنده دل، شهردار لاهیجان ، فریبا خانی نژاد، امین رشیدی نژاد و مهدیه رجب پور نیکو به عنوان داوران بخش شهری نخستین رویداد «فرزند ایران، قهرمان زمین» از سوی شهردار لاهیجان منصوب شدند.
این رویداد با همکاری شهرداری و شورای اسلامی شهر لاهیجان، آموزش و پرورش و سازمان حفاظت محیط زیست به منظور فرهنگ سازی در زمینه کاهش تولید زباله و تفکیک پسماند  توسط دانش آموزان ، خانواده ها و کادر مدارس برگزار می شود.
در بخش شهری این رویداد، داوران برگزیده با حضور در مدارس از تلاش های صورت گرفته توسط دانش آموزان و کادر مدارس بازدید خواهند کرد.
لازم بذکر است، از سال تحصیلی گذشته تاکنون بیش از 10 هزار نفر از دانش آموزان ابتدایی این شهر در کلاس های آموزشی زنگ پسماند در زمینه تفکیک و کاهش تولید زباله که توسط شهرداری لاهیجان و با همکاری اداره آموزش و پرورش برگزار شد، شرکت نمودند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

  • ×