30 هزار پرس غذای نذری بین زائران به همت “هلدینگ آرش” در مشهد مقدس توزیع می شود
پایگاه خبری_تحلیلی عصرصادق،به همت هلدینگ آرش وبرای شفای کامل همه بیماران از جمله “پدر دو برادر نیکو کار گیلانی، داریوش تقی پور دهکاء ” که در بستر بیماری هستند، 30 هزار پرس غذای نذری در جوار امام مهربانی امامرضا(ع) بین زائران رضوی توزیع می شود.
“آرش تق پور دهکاء” که خود بانی این کار خیر وعازم مشهد مقدس به همراه مادر مهربان وخیر خود “طوبی احمدی لشکامی” می باشد در گفتگویی با پایگاه خبری عصر صادق، ضمن آرزوی سلامتی برای همه بیماران اظهار داشت: زمانی که بیماری، سایهی خود را بر سر یکی از این عزیزان میاندازد، ناگهان به خود میآییم و قدر سلامتی و لحظات با هم بودن را درک میکنیم.
وی گفت بیماری یک عزیز، غم و اندوه بزرگی را به همراه دارد. در چنین شرایطی، ابراز همدلی و آرزوی سلامتی برای بیمار، میتواند مرهمی بر زخمهای روح او باشد و امیدی دوباره در دلش روشن کند.
مدیر عامل هلدینگ آرش افزود؛همه ما برای سلامتی بیماران دعا میکنیم و از صمیم قلب، آرزوی بهبودی هر چه سریعتر را برایشان داریم و تسلیم بیماری نشوند ،و قوی باشند و به قدرت درون ایمان داشته باشند . مطمئن باشند با توکل به خدای مهربان که همواره در دل ما روشن است به زودی، سلامتی خود را به دست خواهند آورد.
گفتنی است ؛در این اقدام خیرخواهانه ما هم آرزوی سلامتی و شفای کامل از درگاه خداوند برای همه بیماران و پدر دو برادر نیکوکار گیلانی خواستاریم.ودعا میکنیم هر چه زودتر سلامتی خود را به دست آوردند.
انتهای پیام/
