احداث یک شهرک صنعتی جدید در شهرستان آستانهاشرفیه
پایگاه خبری_تحلیلی عصرصادق؛به گزارش عصرصادق به نقل از روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی استان گیلان؛ نشستی در محل دفتر فرماندار شهرستان آستانه اشرفیه و با حضور مهدی محبوبی حسن کیاده رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان گیلان برگزار گردید.
در این جلسه که علاوه بر خسرو آرنگ و مهدی محبوبی حسن کیاده، جمعی از معاونین و مدیران استانی و شهرستانی شرکت شهرکهای صنعتی گیلان، شرکت آب منطقه ای گیلان، شرکت برق منطقه ای گیلان و اداره منابع طبیعی حضور داشتند، طرفین به بحث و بررسی چگونگی حل مشکلات پیش روی ایجاد شهرک صنعتی جدید شهرستان آستانه اشرفیه پرداختند.
شایان ذکر است که شهرک صنعتی جدید این شهرستان در محدوده محسن آباد دستک و در زمینی به مساحت 27 هکتار، جهت بهبود فضای تولید و اشتغال منطقه احداث خواهد شد.
انتهای پیام/
