بیمه کارگران فصلی در کارخانجات چای یک تکلیف قانونی برای کارفرمایان است
پایگاه خبری_تحلیلی عصرصادق،همزمان با فصل برداشت چای ، در نشستی با حضور رئیس تامین اجتماعی املش و تعدادی از کارخانه داران چای منطقه ، مهمترین تکالیف قانونی کارفرمایان در قبال کارگران تبیین و تشریح گردید .
به گزارش عصرصادق به نقل از روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل تامین اجتماعی استان گیلان ، محمود جوادی سرپرست تامین اجتماعی املش در این نشست که با هدف آگاهی بخشی و آشنا نمودن کارفرمایان با برخی تکالیف قانونی و مقررات بیمه ای در قبال کارگران انجام پذیرفت با بیان اینکه شکل و ماهیت کارخانه های چای سبب استفاده از نیروهای موقت به صورت فصلی می باشد ولی این امر رافع مسئولیتهای کارفرمایان در قبال این افراد نبوده و طبق قانون هر فردی که حتی یک روز نزد کارفرمایی کار نموده و دستمزد دریافت نماید باید کارکرد واقعی برای او در لیست حق بیمه کارگاه منظور گردد افزود : ارائه مدارک هویتی و ثبت دقیق اطلاعات نیروهای به کارگیری شده به ویژه در مورد افراد غیربومی الزامی بوده و باید انجام پذیرد .
سرپرست تامین اجتماعی شعبه املش با اشاره به آثار حقوقی و برخی عواقب ناشی از فرارهای بیمه ای و عدم بیمه پردازی برای کارگران فصلی ، مشکلات ایجاد شده برای کارفرمایان در زمان حوادث ناشی از کار و شکایات انجام شده بابت ادعای سابقه را از ابعاد انجام ندادن تکالیف قانونی بابت بیمه پردازی کارگران برشمرده و تاکید نمود : در دوره های فعالیت و فصل کار باید لیست های حق بیمه با لحاظ اسامی کارگران فصلی حتی با کارکردهای کوتاه مدت تنظیم گردد .
در این نشست برخی نکات مرتبط با قوانین و مقررات بیمه ای ، آموزش تنظیم و ارسال لیست هوشمند و … برای کارفرمایان تشریح گردید .
شایان ذکر است در شهرستان املش بیش از ۳۰ کارخانه چای فعالیت دارند که در روزهای اوج فصل برداشت بین ۶۰۰ تا ۱۰۰۰ نفر در آنها مشغول به کار هستند .
انتهای پیام/