تا ۲۵ اردیبهشت ماه سال جاری باید تمامی مجوزهای كاغذی هوشمند سازی شوند
پایگاه خبری_تحلیلی عصرصادق،مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گیلان در نخستین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان عنوان کرد: گیلان با هوشمند سازی ۲۷ هزار مجوز کسب و کار کاغذی هم اکنون در جایگاه دوم کشوری قرار دارد و تا ۲۵ اردیبهشت ماه سال جاری باید تمامی مجوزهای کاغذی هوشمند سازی شوند.
به گزارش عصرصادق به نقل از روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان گیلان، علیرضا نوروزی در نخستین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه گیلان ضمن تقدیر و تشکر از پیگیری های استاندار گیلان درخصوص صدور مجوزهای کسب و کار از درگاه ملی مجوزها در فرصت باقیمانده بیان کرد: خوشبختانه چند ماهی است که گیلان جایگاه خود را در مکان دوم بین ۳۱ استان کشور حفظ کرده است.
نماینده وزیر در استان عنوان کرد: درخصوص تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی با بیش از ۲۲ درصد تبدیل بعد از لرستان با ۳۰ درصد در مکان دوم قرار گرفتیم که برای رسیدن به این مهم جا دارد که از همت فرمانداران شهرستانها و اتاقهای اصناف شهرستانی تقدیر و تشکر کنم.
علیرضا نوروزی بهمبری اضافه کرد: تا ۲۵ اردیبهشت ماه سال جاری باید تمامی مجوزهای کاغذی هوشمند سازی شوند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گیلان نیز در این جلسه اظهار کرد: گیلان با هوشمند سازی ۲۷ هزار مجوز کسب و کار کاغذی هم اکنون در جایگاه دوم کشوری قرار دارد. از آنجا که متوسط آمار کشور 7/11 درصد بوده گیلان با 22 درصد در مکان خوبی قرار دارد.
وی ادامه داد: در سالی که بحث مشارکت مردم در راستای جهش تولید مطرح شده یکی از مؤلفهها و مصادیق آن، همین مشارکت فعالان اقتصادی در راستای الکترونیکی کردن فضای کسب و کار است که ما این مشارکت را به نحو احسنت در استان گیلان شاهدیم.
نوروزی به نامه آنی وزیر اقتصادی و دارایی به وزیر کشور اشاره کرد و با روخوانی دستور نامه از معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور به کلیه استانداران سراسر کشور به اقدام جهت صدور مجوزها از درگاه ملی مجوزهای کشور اشاره کرد که از 25 فروردین سال جاری به مدت یک ماه یعنی تا 25 اردیبهشت بازه زمانی اقدام این مهم جهت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتای الکترونیک است.
وی خبر داد که در هفته آتی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان گیلان نیز با برگزاری یک گردهمایی با سازمان صنعت و معدن، کلیه مدیران صنایع شهرستانهای گیلان، معاونین فرمانداران شهرستانها، روسای اتاق اصناف شهرستانها، کلیه اتحادیه های فعالان اقتصادی استان و .. برگزار خواهد شد.
علیرضا نوروزی از جهش های خوب آمار تبدیل مجوزها در شهرستانهای استان گیلان خبر داد و گفت: شهرستانهای بندر انزلی، آستانه اشرفیه و رودسر، در صدر جدول قرار دارند و شهرستانهای آستارا، املشف لنگرود و طوالش نیز جهش خوبی از خود نشان دادند.
استاندار گیلان نیز در این جلسه با بیان اینکه ریسک سرمایهگذاری در استان باید به حداقل برسد، گفت: در حوزه داخل استان نباید تهدیدی برای جذب سرمایه گذاری وجود داشته باشد و با کارشکنی یا کم کاری جلوی سرمایه گذاری ها گرفته شود.
وی اضافه کرد: برای تحقق شعار سال در استان دبیرخانه ای با حضور صاحبنظران، اندیشمندان و صاحبان ایده و فکر در برش استانی تشکیل می شود که بدین منظور ظرفیت های که در استان بویژه در بخش مردمی وجود دارد در قالب برگزاری جلسات، مذاکرات مردمی و غیره با رویکرد تبیین شعار سال را پای کار آورده و در این زمینه شفاف سازی لازم انجام شود.
انتهای پیام/
