جمعه , 22 می 2026 2026 - 05 - 21 ساعت :
اخبار اصلی - خبر داغ

آغاز انتخاب نمونه های ملی و استانی صنعتی و معدنی گیلان /فعالیت ۶۰ برند شاخص صنعتی در گیلان

2024-04-22

پایگاه خبری_تحلیلی عصرصادق،مدیر کل صنعت معدن و تجارت استان گیلان از آغاز فرایند انتخاب واحدهای نمونه صنعتی و معدنی در مقیاس استانی و ملی خبر داد.

به گزارش عصرصادق به نقل از روابط عمومی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان گیلان تیمور پورحیدری با اعلام این خبر افزود: این ارزیابی‌ها جهت انتخاب واحدهای نمونه صنعتی و معدنی،پیشکسوتان نمونه صنعتی و معدنی،بهره‌برداران نمونه معدنی و انتخاب جوان کارآفرین ملی صورت خواهد پذیرفت.

وی با بیان اینکه ارزیابی در استان انجام خواهد گرفت و از بین نمونه‌های استانی واحدهای نمونه ملی انتخاب خواهند گردید افزود: با توجه به مدت زمان محدود اقیمانده واحدهای صنعتی و معدنی ضمن تکمیل فرم‌های مربوطه با دریافت به صورت حضوری و یا دریافت از طریق پورتال اداره کل حداکثر تا تاریخ ۲۰ اردیبهشت ماه جاری فرم‌های تکمیل شده را به دفتر معاون امور صنایع و معادن اداره کل صنعت مت گیلان تحویل نمایند.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت گیلان با اشاره به فعالیت ۶۰ برند شاخص صنعتی در گیلان خاطرنشان کرد: با توجه به حضور واحدهای بزرگ و فعال در استان که در کشور و حتی در دنیا سرآمد هستند انشاا… امیدوار هستیم امسال نیز از استان گیلان چند واحد نمونه کشوری انتخاب شوند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

  • ×