جمعه , 22 می 2026 2026 - 05 - 22 ساعت :
اخبار اصلی - خبر داغ

سرمایه گذاری در صنعت برق، زیر بنای توسعه و رشد استان گیلان

2024-01-09

پایگاه خبری_تحلیلی عصرصادق،در نشست مدیر عامل برق منطقه ای گیلان با مدیر کل اداره امور اقتصادی و دارایی تاکید شد:سرمایه گذاری در صنعت برق، زیر بنای توسعه و رشد استان گیلان

محمود دشت بزرگ مدیر عامل شرکت برق منطقه ای گیلان، با علیرضا نوروزی مدیر کل اداره امور اقتصادی و دارایی استان گیلان در خصوص ترغیب و تشویق سرمایه گذاران جهت سرمایه گذاری در صنعت برق استان نشستی برگزار کرد.

محمود دشت بزرگ در این نشست گفت: صنعت برق، زیربنای توسعه و موتور محرک بخش های صنعت، تجارت، اقتصاد، کشاورزی و … بوده و برای توسعه پایدار در استان، نیازمند توسعه و رشد پایدار صنعت برق می باشیم.

 وی افزود: برای تحقق این مهم، انتظار می رود با مشارکت، همراهی و همدلی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان، افراد علاقه مند به سرمایه گذاری در استان، به سرمایه گذاری در صنعت برق و علی الخصوص احداث نیروگاه های تجدیدپذیر، ترغیب و تشویق شوند.

 مدیر عامل شرکت برق منطقه ای گیلان ضمن اشاره به ناترازی تولید برق با مصرف استان و سبقت گرفتن نیاز مصرف برق در استان از تولید عملی نیروگاه ها، تاکید کرد: با توجه به وضعیت فعلی صنعت برق استان، احداث پست ها و خطوط انتقال و فوق توزیع برق بسیار الزامی بوده و انتظار می رود، از طریق شورای هماهنگی بانک های استان، ارایه تسهیلات به شرکت سهامی برق منطقه ای گیلان، تسریع و تسهیل یابد تا بتوانیم ضمن پاسخگویی به نیازهای مردم شریف استان، از پتاسیل و ظرفیت سرمایه گذاران در استان در راستای سرمایه گذاری در صنعت برق که بطور حتم زیربنا و زیرساخت سرمایه گذاری در سایر بخش های استان خواهد بود، استفاده نماییم.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

  • ×