جمعه , 22 می 2026 2026 - 05 - 22 ساعت :
اخبار اصلی - خبر داغ

یکی از رسالات اصلی ما احداث زیرساختها برای تولید کنندگان و واحدهای صنعتی می باشد

2023-10-31

پایگاه خبری_تحلیلی عصرصادق،مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان گیلان در جلسه بررسی مشکلات شهرک ها و نواحی صنعتی به لزوم ارتباط نزدیک و موثر مدیران شهرک ها و نواحی صنعتی با صاحبان صنایع و احصاء مشکلات آنان تاکید کرد.

به گزارش عصرصادق به نقل از روابط عمومی شرکت شهرک های صنعتی ؛مهدی محبوبی حسن کیاده در جلسه مدیران شهرک ها و نواحی صنعتی گیلان برگزار شد ، با اشاره به اهمیت تولید و رفع موانع موجود عنوان کرد : امروز کلید حل بسیاری از مشکلات جامعه در گروه رشد تولید ملی و افزایش اشتغال است ، بهمین دلیل شرکت شهرک های صنعتی حقیقتا” مسئولیت خطیری بر عهده دارد.

رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان گیلان در ادامه افزود: مدیران شهرک ها و نواحی صنعتی باید اشرافیت حداکثری بر وظایف محوله خود داشته باشند تا در تعامل با صاحبان صنایع و نیز دستگاه های اجرایی شهرستان موثر تر عمل کنند .

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی با بیان اینکه یکی از رسالات اصلی ما احداث زیرساختها برای تولید کنندگان و واحدهای صنعتی می باشد ،گفت : در حال حاضر و به صورت همزمان ، پروژه های بزرگ و بسیار با اهمیتی در شهرک های صنعتی استان ، مانند تصفیه خانه ها ،خیابان کشی ها و اجرای آسفالت ،پروژه های برق رسانی و ..در حال اجراست که در نوع خود کم سابقه بوده و به معنای تلاش همه جانبه کلیه همکاران بالاخص مدیران شهرک هاست ، که ضمن تقدیر فراوان انتظار داریم که پیگیری ها و تلاشها روز به روز بیشتر و بیشتر شود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

  • ×