جمعه , 22 می 2026 2026 - 05 - 22 ساعت :
اخبار اصلی - خبر داغ

دستگيري 21 نفر در طرح عملياتي مبارزه با سرقت‌ منزل در گيلان

2023-12-01

پایگاه خبری_تحلیلی عصرصادق،فرمانده انتظامی استان از شناسایی و دستگیری 21 سارق و مالخر در طرح عملياتي مبارزه با سرقت‌ منزل در گيلان و اعتراف اين افراد به 25 فقره سرقت خبر داد. 

سردار “عزیزاله ملکی” در گفت‌وگو با خبرگزاری پليس، ايجاد ناامني رواني براي مجرمان و سارقان در مناطق جرم‌خيز و تقويت احساس امنيت مطلوب در سطح جامعه را از مهمترین اولویت‌‎های مجموعه انتظامي قلمداد كرد و با اشاره به اینکه مقابله با سرقت و ناهنجاری اجتماعی عزم همگانی را می‌طلبد، اظهار داشت: امنيت محصول يك فرآيند جمعي است و به عنوان يك ضرورت همه مردم بايد در اين راستا به پليس كمك كنند.

وي در ادامه گفت: در پي ابلاغ اجراي طرح عملياتي مبارزه با سرقت‌ منزل در گيلان، پيگيري موضوع به صورت ويژه در دستور کار پليس آگاهي استان و شهرستان‌هاي تابعه قرار گرفت.

فرمانده انتظامی گيلان با بيان اينكه در اين طرح 3 روزه با انجام اقدامات پليسي و در عمليات‌هاي جداگانه، 14 سارق و 7 مالخر در سطح استان دستگير شدند، افزود: بر اساس تحقيقات انجام شده، سارقان به 25 فقره سرقت منزل اعتراف و براي سير مراحل قانوني در اختيار مرجع قضائي قرار گرفتند.

اين مقام ارشد انتظامي در پايان با تاکید بر توجه و رعایت مردم به اصول و نکات پیشگیری از سرقت، اذعان داشت: ارتقاء نظم و امنیت و برخورد با مجرمان و متخلفان همواره در دستور كار پليس قرار دارد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

  • ×