پنج‌شنبه , 21 می 2026 2026 - 05 - 21 ساعت :
اخبار اصلی - پزشکی - خبر داغ

انجام بیش از 3500 عمل جراحی در 6 ماهه اول سالجاری

2023-10-30

پایگاه خبری_تحلیلی عصرصادق،دکتر طوسی سرپرست بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) رشت ضمن اعلام اینکه تعداد 3540 عمل جراحی در شش ماهه اول سالجاری در این بیمارستان انجام پذیرفته گفت: اعمال جراحی الکتیو دو شیفت صبح و عصر و اعمال جراحی اورژانسی بصورت شبانه در این مرکز انجام می شود.

دکتر طوسی سرپرست بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) رشت ضمن اعلام اینکه تعداد 3540  عمل جراحی در شش ماهه اول سالجاری در حوزه های  ارتوپدی، زنان و زایمان، جراحی عمومی، ارولوژی ، گوش و حلق و بینی،  چشم و ….. در این بیمارستان انجام شده است گفت: از این تعداد،  22/04 درصد اعمال جراحی بزرگ، 36/57 درصد اعمال جراحی متوسط و 41/38 درصد اعمال جراحی کوچک انجام شده است. وی افزود: این تعداد اعمال جراحی بزرگ و کوچک نسبت به مدت مشابه سال گذشته با افزایش روبرو بوده است.

سرپرست بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) رشت با اشاره به اینکه این بیمارستان دارای 5 اتاق عمل فعال بوده که یکی از آنها مختص  اعمال جراحی اورژانس می باشد. گفت: اعمال جراحی الکتیو دو شیفت صبح و عصر و اعمال جراحی اورژانسی بصورت شبانه روزی در این مرکز انجام می شود.

وی عنوان کرد اتاق عمل بیمارستان مجهز به امکانات و تجهیزات پیشرفته از جمله  لاپاروسکوپی، آرتروسکوپ، دستگاه فیکو(جهت عمل آب مروارید چشمی)، رزکتوسکپی ارولوژی ، هیستروسکوپی زنان ، فلوروسکوپی ارتوپدی و مغز و اعصاب ، سنگ شکن درون اندامی ، استریلیزاسیون پلاسما، آندوسکوپی سینوس و برونکوسکپی  است.

دکتر طوسی با بیان اینکه ماهانه  تعداد 650 تا 700  عمل  جراحی در دو شیفت صبح و عصر دراتاق عمل بیمارستان انجام می شود، امید است با پیگیری بعمل آمده و مرتفع شدن مسئله تهیه پروتزهای جراحی و همچنین دریافت مجوز در حیطه های جراحی نوین و فوق تخصصی ، تعداد اعمال جراحی روند رو به رشدی داشته باشد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

  • ×