مرمت یادمانهای شهدا در گیلان تا پایان امسال
پایگاه خبری_تحلیلی عصرصادق،مدیرکل بنیاد شهید گیلان از مرمت و بازسازی یادمانها و بنر عکس شهدای این استان تا پایان امسال خبر داد.
محمدرضا داوطلب،مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان گفت:یک هزار و ۲۰۰ عکس شهید از شهدای دفاع مقدس و انقلاب اسلامی در سال ۱۳۹۵ همزمان با برگزاری نخستین کنگره ۸ هزار شهید استان در سطح شهرها نصب شده بود.
او با بیان اینکه این عکسها با گذشت زمان و شرایط جوی کمرنگ شده اند،افزود:بر اساس مصوبهای نوسازی و مرمت این عکسها از سال گذشته آغاز شد.
مدیرکل بنیاد گیلان تصریح کرد:برخی از عکس شهدا بازسازی و ترمیم و ۱۰ بنر از عکسهای جدید این شهیدان والامقام هم در سطح شهر نصب شده است.
داوطلب به برگزاری دومین کنگره ملی ۸ هزار شهید گیلان در اردیبهشت ۱۴۰۳ و ضرورت بازسازی یادمان شهدا اشاره کرد و گفت:کار مرمت و نصب این بنرها تا پایان سال ۱۴۰۲ به پایان خواهد رسید.
انتهای پیام/
