شنبه , 23 می 2026 2026 - 05 - 23 ساعت :
اخبار اصلی - خبر داغ

هلدینگ آرش که از جوانان مستعد و خوش ذوق گیلان تشکیل شده توانستیم کمک شایانی به ایجاد توسعه و اشتغال در استان گیلان داشته باشیم

2023-08-13

پایگاه خبری_تحلیلی عصرصادق،شرکت “انبوه سازان آرش” با امکانات بروز و پیشرفته نسل جدیدی از مراکز خرید مدرن در کشور است که فرصت آینده‌ای طلایی را برای سرمایه‌گذاران و خریداران جهت حضور در یکی از بهترین بازارهای کشور و منطقه فراهم کرده است.

هدفمندی و برنامه ریزی موثر، ایمان و عزم راسخ برای دستیابی به اهداف تعیین شده، به کار گیری همکاران مجرب و دلسوز، استفاده از روش های نوین و مشتری محوری از جمله عوامل مهم دراستراتژی شرکت هلدینگ آرش می باشد.

 به همت هلدینگ آرش، برادران تقی پور نشست خبری به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار با حضور جمعی از خبرنگاران و عکاسان رسانه‌های گیلان در مرکز خرید آرش برگزار شد

آرش تقی پور_ مدیرعامل شرکت انبوه سازان آرش در این همایش ضمن تبریک به مناسبت روز خبرنگار گفت: رسانه نقش تاثیر گذاری در آگاهی بخشی جامعه دارد و باید قدر زحمات این قشر خستگی ناپذیر را دانست.

وی ضمن اشاره به پیشینه و اساس راه اندازی این مجموعه اظهار داشت: اصل تجارت “مردمداری” است و خوشبختانه با این تفکر وارد این عرصه شدیم و خوشحال هستیم که جوانان زیادی در این‌ مجموعه مشغول به کار هستند و این افتخاری برای خانواده بزرگ آرش مال است.

وی افزود: آرش مارکت فقط متعلق به امین و آرش نیست بلکه برای مردم گیلان تا همیشه خواهد بود.

آرش تقی پور همچنین اضافه کرد: شرکت انبوه سازان آرش صرفا یک مرکز خرید نیست بلکه طبق برنامه ریزی های صورت گرفته این مجموعه هم به لحاظ فرهنگی با دارا بودن سالن کنسرت ۱۰۰۰ نفره و VIP و … توانسته حرفی برای گفتن داشته باشد.

آرش تقی پور یادآور شد: در این سالن اجرای برنامه های مفرح و کنسرت های مختلفی را داشتیم که بسیار پر خاطره ظاهر شدند و همچنین در ایام محرم امسال نیز با توکل به خدا و عنایت و لطف آقا امام حسین (ع) و دعای خیر مادر مراسم معنوی باشکوهی در ابن مجموعه برگزار نمودیم.

*امین تقی پور رئیس هیات مدیره هلدینگ آرش نیز به مشکلات و موانع بر سر راه کارآفرینی و سرمایه گذاری اشاره کرد و گفت: سرمایه گذاری در استان می تواند به رونق اقتصاد کمک کند.

وی با تاکید بر اینکه نباید سرمایه گذار را فراری دهیم اذعان داشت: توسعه اقتصاد استان با جذب گردشگر و جذب سرمایه گذار امکان پذیر خواهد بود بنابراین باید راه را برای سرمایه گذاران، هموار کرد و با تمام توان حامی کارآفرینان و سرمایه گذاران بود.

امین تقی پور تصریح کرد: اشتغالزایی و استفاده از نیروی کار جوان یکی از نیت های هلدینگ آرش است که مصرانه به دنبال آن بوده و از همه مسئولان، مدیران بانکی و همچنین خبرنگاران انتظار داریم برای اعتلا و ارتقای نام “گیلان” حامی این مجموعه باشند و همه ما همواره به نوعی مشوق سرمایه گذاری و توسعه رونق اقتصاد استان باشیم.

*همچنین معین موسوی مدیر روابط عمومی هلدینگ نیز در این مراسم گفت: شرکت انبوه سازان آرش از آنجایی که از تیم جوانی تشکیل شده است توانسته اقدامات موثر فرهنگی در کنار مسائل تجاری انجام دهد. حضور هنرمندان مطرح کشوری و برگزاری «کاسپین شو» با حضور هنرمندان مطرح بومی گواه این موضوع است که بتوانیم دین خودمان را نسبت به هموطنان و هم استانی های خودمان ادا کنیم.

گفتنی است، در پایان خبرنگاران و اصحاب رسانه استان تقدیر شدند

انتهای پیام /

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

  • ×