جمعه , 22 می 2026 2026 - 05 - 22 ساعت :
اخبار اصلی - اقتصادی - خبر داغ - فرهنگ و هنر

استان گیلان و شهر رشت در دامان خود مردان و زنانی را پرورش داده که مایه افتخار هستند

2023-06-23

پایگاه خبری_تحلیلی عصرصادق، استاندار گیلان گفت: استان گیلان و شهر رشت در دامان خود مردان و زنانی را پرورش داده که مایه افتخار ایران و جهان هستند.

به گزارش عصرصادق؛ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شورای رشت، اسدالله عباسی با حضور در دومین سالانه رشت شهر خلاق خوراک یونسکو با قدردانی از برگزار کنندگان این مراسم اظهار کرد: از شهر دار جوان و ریاست پر تلاش شورای اسلامی شهر رشت و دیگر اعضا و مدیران حاضر به منظور برگزاری این مراسم با هدف معرفی بهتر برند رشت شهر خلاق خوراک یونسکو تقدیر و تشکر می کنم.

وی با بیان اینکه گیلان کلکسیونی از انواع غذاها را با خلاقیت و هنرمندی زنان و مادران این مرز و بوم در اختیار دارد افزود: بانوان هنرمند گیلانی با خلاقیت و نوآوری حتی با کمترین امکانات بهترین و لذیذترین غذاها را تهیه می کنند.

عباسی با تاکید به اینکه رشت در مباحث مختلف شهره است تصریح کرد: استان گیلان و شهر رشت در دامان خود مردان و زنانی را پرورش داده است که افتخار ایران و جهان هستند و یکی از هنرهایی که در این مرز و بوم وجود دارد هنر زیبای رشتی دوزی است که با دستان بانوان هنرمند این شهر و دیار تولید می شود.

استاندار گیلان با اشاره به اینکه مردمان رشت بسیار متمدن هستند افزود: میهمانان امروز قدم در شهری گذاشتند که بسیار متمدن و با فرهنگ ایرانی و اسلامی به خوبی آشنا هستند و سردار پر آوازه این شهر شهید میرزا کوچک خان جنگلی در دورانی در برابر استکبار دوران پهلوی قد علم کرد که کمتر کسی جرات و جسارت این اقدام را داشت.

عباسی با بیان اینکه گیلان هشت هزار شهید و فرماندهان شهید در راه تعالی اسلام و قرآن نثار انقلاب و اسلام کرده است گفت: امیدوارم میهمانان لحظات خوبی را طی این دو روز سپری کنند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

  • ×