پنجشنبه , ۱۶ مهر ۱۴۰۵ 2026 - 10 - 08 ساعت :
گفتگو

سرعت پیری در ایران افزایش یافته است

۱۴۰۲-۰۳-۳۰

پایگاه خبری_تحلیلی عصرصادق، معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سرعت پیری جمعیت در ایران رو به افزایش است.  

حسین فرشیدی، بعد از ظهر سه شنبه در آئین اختتامیه رویداد جایزه استانی جوانی جمعیت که در شیراز برگزار شد، گفت: همه دنیا با پیری جمعیت مواجه هستند اما در کشور ما با سرعت و شتاب بیشتری روبرو است.

او خاطر نشان کرد: قانونگذار در این امر کم نگذاشته و این وظیفه دستگاه‌ها و ادارات مختلف است که به عنوان مجریان طرح، قوانین را عملیاتی کرده تا منویات رهبر معظم انقلاب در این حوزه به سمت تحقق پیش برود.

این مقام مسئول ادامه داد: بحث جوانی جمعیت، مجموعه‌های مختلفی درگیرند، اما وزارت بهداشت بیشترین درگیری را در این زمینه دارد و دانشگاه‌های علوم پزشکی می‌توانند تأثیر خوبی داشته باشند. به عنوان مثال این مرکز در ستاد جوانی جمعیت نقش محوری را ایفا می‌کند.

معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با عنوان اینکه فارس در اجرای قوانین جوانی جمعیت اقدامات خوبی را انجام داده است، اضافه کرد: در سال جاری سه برنامه از جمله جوانی جمعیت و سلامت خانواده در وزارت بهداشت به صورت محوری تمام برنامه‌ها را تحت الشعاع قرار داده است.

او با مقدم شمردن ازدواج در امر جوانی جمعیت، افزود: نقش ازدواج به ویژه ازدواج دانشجویی باید جدی گرفته شده و مباحث اقتصادی این حوزه حل و فصل شود اما بحث فرهنگی بر بحث اقتصادی در زمینه ازدواج و فرزندآوری مقدم است.

فرشیدی با بیان اینکه در بحث کاهش سقط جنین عمدی، طرح نَفَس به خوبی در کشور در حال اجرا است، افزود: انتظار داریم که تمام ادارات با این طرح که از سقط‌های عامدانه جلوگیری می‌کند؛ همکاری کنند. در ضمن افزایش خدمات در بخش ناباروری با تجهیز مراکز ناباروری و قرار گرفتن سه میلیون زوجی نابارور کشور، در برنامه‌های شناسایی و درمان دانشگاه‌ها، از جمله برنامه‌های این وزارتخانه در زمینه جوانی جمعیت است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

  • ×