فروش ۱/۵ میلیاردی صنایعدستی و سوغات منطقه در جشنواره بهار نارنج
پایگاه خبری_تحلیلی عصرصادق، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان گیلان از فروش یک میلیارد و پانصد میلیون تومانی هنرهای صنایعدستی و سوغات منطقه در جشنواره بهار نارنج کومله خبر داد.
ولی جهانی گفت: نهمین جشنواره بهار نارنج در بخش کومله شهرستان لنگرود از تاریخ ۲۰ اردیبهشت به مدت ۳ روز به همت مدیریت شهری کومله برگزار شد.
جهانی افزود: در این جشنواره حدود ۵۰ غرفه طراحی گردید که ۳۵ غرفه آن به محصولات صنایعدستی اختصاص داده شد.
وی تصریح کرد: در این مدت ۳ روزه، درآمد حاصل از فروش محصولات صنایعدستی حدود ۲ میلیارد تومان بوده است و حدود ۱۰ هزار نفر از مردم از این جشنواره بازید نمودند.
مدیرکل میراثفرهنگی گیلان گفت: هدف از برگزاری این جشنواره، رونق اقتصادی و حفظ مشاغل خانگی و زنجیره ارزش در حوزه اقتصاد میباشد که باعث اشتغالزایی بیشتر میگردد.
انتهای پیام/
