رییس جدید اتاق بازرگانی گیلان پس از دو دهه تعیین شد
پایگاه خبری_تحلیلی عصرصادق، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گیلان گفت: تغییرات در عرصه نهاد تجاری، لازمه تحول و پویایی خواهد بود.
به گزارش عصرصادق؛ به نقل از روابط عمومی اداره کل صمت گیلان، تیمور پورحیدری با اعطاء اعتبار نامه هیئت نمایندگان جدید اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی گیلان، اظهار داشت: پس از اعطاء اعتبار نامه ها؛ انتخابات داخلی در بین ۱۵ نفر از هیئت نمایندگان، برای تعیین رئیس و هیئت رییسه برگزار گردید که «قاسم رضائیان» بعنوان رییس جدید اتاق بازرگانی گیلان با کسب اکثریت آرا انتخاب شد.
وی با بیان اینکه این تغییرات تقریبا پس از ۲ دهه در استان گیلان انجام می گیرد، افزود: با ظرفیت های مطلوب اقلیمی و منطقه ای گیلان، فضای فعالیت های تجاری برای افزایش تراز مراودات تجاری در عرصه بینالمللی با بهره مندی از خرد جمعی و توانمندی های جدید فراهم شده است.
مدیرکل صمت گیلان با آرزوی موفقیت برای انتخاب شدگان، با بیان اینکه پویایی و تحول همه جانبه را از تیم جدید اتاق بازرگانی گیلان مورد انتظار است، تاکید کرد: نظم دهی به برنامه ها و تسهیل در خدمت رسانی به فعالان اقتصادی، ساماندهی دقیق امور اتاق بازرگانی، قطعاً در توسعه، بسط و گسترش مبادلات و مراودات تجاری استان و کشور بسیار تاثیر گذار است.
گفتنی است؛ رضائیان-رییس جدید اتاق بازرگانی گیلان، از تجار قدیمی صنایع غذایی کشور است که در بخش صادرات و واردات محصولات کشاورزی فعالیت می کند و کارخانه چای دارد.
انتخابات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان گیلان در ۲۰ اسفند سال ۱۴۰۱ برگزار شد و ۱۵ نفر در گروه های بازرگانی، صنعت، معدن و کشاورزی توانستند آرای لازم را کسب کنند تا به مدت چهار سال به عنوان برگزیدگان هیات نمایندگان اتاق بازرگانی گیلان فعالیت داشته باشند.
انتهای پیام/
