پنج‌شنبه , 21 می 2026 2026 - 05 - 21 ساعت :
اجتماعی - اخبار اصلی - خبر داغ - ورزشی

فعالیت ۱۳۴ سازمان مردم نهاد حوزه جوانان در گیلان

2023-01-31

پایگاه خبری_تحلیلی عصرصادق، فیروز عزت دوست معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان گیلان گفت : ۱۳۴ سازمان مردم نهاد حوزه جوانان در استان گیلان در حال فعالیت هستند.

 فیروز عزت دوست در جمع خبرنگاران با بیان اینکه فعالیت های حوزه جوانان در دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط از طریق معاونت جوانان اداره ورزش و ستاد ساماندهی امور جوانان رصد و نظارت می شود ، گفت : ریاست ستاد ساماندهی امور جوانان بر عهده استاندار محترم گیلان و دبیری این ستاد را مدیر کل ورزش و جوانان استان بر عهده دارد و در شهرستانها نیز ریاست ستاد ساماندهی امور جوانان بر عهده فرمانداران شهرستان ها و دبیری آن ستاد بر عهده روسای ادارات ورزش شهرستان ها است .

وی افزود: مسائلی از قبیل ازدواج ، اشتغال ، اوقات فراغت جوانان ، پرداخت تسهیلات و سایر موارد مربوط به حوزه جوانان از طریق ستاد ساماندهی پیگیری می شود و دستگاه‌های دولتی همچون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ، آموزش و پرورش ، دانشگاه‌ها، سازمان تبلیغات اسلامی، اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، شورای هماهنگی بانک ها و … نیز در بخش های مختلف متولی حوزه جوانان هستند.

عزت دوست با بیان اینکه ۱۳۴ سازمان مردم نهاد حوزه جوانان در استان دارای مجوز هستند ، اظهار داشت : جوانان ۱۸ تا ۳۵ سال که تمایل به ایجاد سمن مردم نهاد بر اساس نوع فعالیت در حوزه اجتماعی و جوانان دارند می توانند از معاونت امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان گیلان مجوز دریافت کنند و اکنون این سمن ها دارای شناسه و به صورت قانونی ثبت می شوند. وی در زمینه خدمات مشاوره و روانشناسی نیز اذعان داشت : فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد رشته های روانشناسی نیز می تواند مجوز مراکز و دفاتر مشاوره و روانشناسی از این معاونت اخذ نمایند .

معاونت امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان گیلان همچنین از افتتاح ۵ مرکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده در شهرستانها در دهه فجر سالجاری خبر داد و گفت : سه مرکز در رشت و دو مرکز در شهرستان تالش افتتاح خواهد شد . عزت دوست در زمینه خانه های جوان عنوان کرد : سمن های حوزه جوانان از فضای خانه جوان به صورت رایگان استفاده می کنند و برنامه های کاری خود را اجرایی می کنند . در دهه فجر امسال سلسله نشست ها و گفتگوهایی با جوانان با محوریت های مختلف برگزار خواهد شد . عزت دوست یادآور شد : بالغ بر ۱۶ جلسه و نشست گفتگو با جوانان با همکاری دانشگاههای آزاد و گیلان در خصوص مسائل مربوط به حوزه جوانان برگزار شده است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

  • ×