شنبه , 23 می 2026 2026 - 05 - 23 ساعت :
اجتماعی - اخبار اصلی - اسلایدشو - پزشکی

پیام قدردانی شهردار منتخب رشت از همدردی مسئولان و شهروندان/ برای رعایت پروتکلهای بهداشتی در شرایط کرونایی مراسم هفتم عمومی برگزار نمی شود

2020-10-15

شهردار منتخب رشت در پیامی با قدردانی از همه مسئولان و شهروندانی که به انحای مختلف در غم از دست دادن پدر خود با وی و خانواده مصیبت دیده همراهی و همدردی کرده اند، اعلام کرد: مراسم هفتمین روز به دلیل شرایط کرونایی به منظور رعایت پروتکلهای بهداشتی عمومی برگزار نمی شود.

پیام قدردانی سید محمد احمدی شهردار منتخب رشت از همدردی مسئولان و شهروندان به شرح زیر است:

بسمه تعالی
من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق
با عرض تسلیت سالروز ارتحال جانسوز پیامبر مکرم اسلام (ص) و نیز شهادت امام حسن مجتبی (ع) و امام الرئوف علی بن موسی الرضا (ع) پروردگار متعال را شکر می‌گوییم که محبت سرشار از لطف بزرگوارانی را نصیب‌مان فرمود که ما را در مصیبت درگذشت مرحوم‌ مغفور شادروان سید معروف احمدی تنها نگذاشتند.
به رسم ادب و قدرشناسی؛ بدینوسیله از همه علما و روحانیون معزز، مسئولان، دوستان، آشنایان و نیز اقوام که ما را در تحمل این مصیبت یاری بخشیدند و با حضور ارزشمند و آرامش‌بخش خویش در مراسم خاکسپاری و همچنین سومین روز درگذشت آن مرحوم، به نحوی از انحاء، خانواده معزی را مورد تفقد قرار دادند، نهایت سپاسگزاری و امتنان را داریم.
همچنین به آگاهی می رسانیم نظر به شرایط بوجود آمده ناشی از شیوع ویروس کرونا ، مراسم هفتمین روز درگذشت آن شادروان به صورت عمومی برگزار نمی‌شود.
در پایان از درگاه حضرت باریتعالی، برای همگان، طول عمر و سلامتی و برای درگذشتگان مغفرت الهی آرزومندیم.
سيدمحمداحمدي

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

  • ×