شنبه , 23 می 2026 2026 - 05 - 23 ساعت :
اجتماعی - اخبار اصلی

توزیع رایگان ۲ هزار ماسک در میان شهروندان لاهیجانی طی ۴۸ ساعت

2020-03-01

مسعود کاظمی با اشاره به شیوع ویروس کرونا و کمبود ماسک و نگرانی شهروندان، اظهار کرد: در همین راستا با هماهنگی با مراجع ذیصلاح بهداشتی مکانی در شهرداری لاهیجان به کار دوخت و تولید ماسک اختصاص یافت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی عصرصادق؛  شهردار لاهیجان با اشاره به تولید ماسک های بهداشتی، گفت: در ۴۸ ساعت گذشته ۲ هزار ماسک بهداشتی توسط شهرداری تولید و در میان شهروندان توزیع شده است.

مسعود کاظمی با اشاره به شیوع ویروس کرونا و کمبود ماسک و نگرانی شهروندان، اظهار کرد: در همین راستا با هماهنگی با مراجع ذیصلاح بهداشتی مکانی در شهرداری لاهیجان به کار دوخت و تولید ماسک اختصاص یافت.

وی با بیان اینکه در ۴۸ ساعت گذشته ۲ هزار ماسک تولید شده است، افزود: ماسک‌های تولیدی شهرداری لاهیجان بین کارگران خدماتی شهرداری، مراکز بهداشتی و بین مردم به صورت رایگان توزیع خواهد شد.

شهردار لاهیجان ادامه داد: روند تولید ماسک در روزهای آینده هم ادامه دارد.

وی همچنین به ضدعفونی و گندزدایی معابر و اماکن عمومی شهر لاهیجان نیز اشاره و تأکید کرد: در روزهای گذشته این اقدام انجام شده و قطعاً در روزهای آینده نیز ادامه خواهد یافت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

  • ×