یکشنبه , 24 می 2026 2026 - 05 - 24 ساعت :
اخبار اصلی

جلسه ستاد گرامیداشت هفته دولت شهرستان فومن

2019-08-18

محمود قاسم نژاد فرماندار شهرستان فومن در جلسه ستاد گرامیداشت هفته دولت شهرستان فومن که با حضور جمعی از مسئولان برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و انقلاب اسلامی ایران، سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی را گرامی داشت و افزود: درس شهامت، ایثار و آزادگی را از آزادگان آموخته ایم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی عصرصادق؛  نماینده عالی دولت در شهرستان فومن با اشاره به اینکه در هفته دولت سالجاری همانند سال های گذشته پروژه های عمرانی و برنامه های فرهنگی متعددی به نام شهدای گرانقدر دولت خواهیم داشت، گفت: شهیدان رجایی و باهنر اسوه خدمت ماندگار و بی منت در انقلاب اسلامی هستند.

قاسم نژاد با بیان اینکه بسیاری از خدماتی که امروز جاری و ساری است، نظیر کمیته امداد منشا آن در دوران کوتاه خدمت شهید رجایی بنا گذاشته شده است، افزود: برخی از دولت‌ها نیز سعی داشتند خود را منتسب به شهید رجایی کنند.

وی با اشاره به ویژگی های شهید رجایی از حسن خلق، توجه به محرومان، ساده زیستی، سختکوشی و تعامل با مردم به عنوان بارزترین خصوصیات آن شهید بزرگوار نام برد و گفت: ایشان سرآمد تبعیت از ولایت فقیه بود و باید تلاش کنیم تا خود را با ویژگیهای شهید رجایی منطبق نماییم.

قاسم نژاد با بیان اینکه مردم با خدمتگزارانی که بدون منت برای آنها کار می کنند، همراه و یاور هستند، افزود: هرگاه مردم به حاکمان خود اعتماد داشته باشند در کنار حکومت خواهند بود.

فرماندار فومن با تصریح بر اینکه مردم داری همانند دولت شهید رجایی باید سرلوحه اقدامات دستگاه های اجرایی باشد، متذکر شد: از نهادهای فرهنگی نظیر آموزش و پرورش، ارشاد، تبلیغات اسلامی و دانشگاه ها انتظار می رود که در راستای ترویج روحیه شهیدان رجایی و باهنر تلاش کنند تا الگوهای ما فراموش نشود.

قاسم نژاد در بخش دیگری از اظهارات خود با بیان اینکه ایران در سخت ترین شرایط تحریمی به سر می بریم، تصریح کرد: در این شرایط سختی که استکبار علیه ایران اعمال کرده تا مردم رابه کف خیابان بکشاند و بگوید نظام قادر به حل مشکلات نیست، ضروری است که انسجام ملی حفظ شود.

فرماندار فومن در ادامه اظهارات خود در خصوص پروژه های افتتاحی هفته دولت گفت: در هفته دولت امسال ۴۷ پروژه با اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان به بهره برداری می رسد که امکان افزایش آن نیز طی روزهای آینده وجود دارد.

قاسم نژاد آسفالت راه های روستایی، بافت روستایی و شهری را از مهم ترین طرح های این هفته عنوان کرد و افزود: این پروژه ها توسط راه و شهرسازی، بنیاد مسکن و شهرداری به اجرا درآمده است.

وی یکی از پروژه های بزرگ شهرستان که توسط بخش خصوصی اجرا شده است، افتتاح خط تولید جدید شرکت نئوپان و ام دی اف فومنات نام برد و گفت: طرح توسعه این شرکت با حضور یکی از مقامات ارشد دولت به بهره برداری می رسد که به مراتب آن برای تعداد زیادی از جوانان این شهرستان نیز اشتغالزایی صورت گرفته است.

فرماندار فومن با بیان اینکه طی سالهای اخیر مسکن مهر فومن قفل شده بود، تصریح کرد: با تغییر هیات تسویه در سال گذشته خوشبختانه تحرک خوبی صورت گرفته است و در هفته دولت کلید ۳۰ واحد از مجتمع مسکن مهر فومن به مالکان تحویل داده خواهد شد.

وی افزود: از مجموع ۱۰۰ واحد خریداری شده توسط متقاضیان، ۴۰ واحد در چند سال گذشته به مالکان تحویل داده شده بود که در یک سال اخیر نیز ۳۰ واحد جدید تحویل داده می شود و این یعنی اینکه اگر کارها روال عادی خود را سپری می کرد، مسکن مهر فومن می بایست ظرف مدت ۳/۵ سال به اتمام می رسید.

قاسم نژاد تصریح کرد: ۳ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت واحد های جدید مسکن‌ مهر هزینه شده که با پیگیری نماینده مردم فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی یک میلیارد تومان نیز برای محوطه سازی مسکن مهر از طریق وزارت راه و شهرسازی جذب شده است.

وی یادآور شد: امیدوار هستیم که ۳۰ واحد نیمه کاره مانده دیگر تا پایان بهمن ماه و همزمان با دهه مبارک فجر به خریداران تحویل داده شود تا پروژه چندین ساله مسکن مهر به سرانجام برسد.

فرماندار شهرستان فومن با اشاره به اینکه تشکیل کمیته امداد برای محرومیت زدایی یکی از یادگاری های امام خمینی (ره) است، افزود: ۳۷ واحد مسکن مددجویی با اعتبار ۱۲ میلیارد و ۱۳۲ میلیون ریال با کمک کمیته امداد و سپاه در هفته دولت افتتاح خواهد شد.

قاسم نژاد با بیان اینکه در حوزه گردشگری نیز شاهد افتتاح چندین پروژه خواهیم بود، افزود: در حوزه بوم گردی در چهار منطقه خشکنودهان، ماسوله، قلعه رودخان و ملسکام به بهره برداری می رسند که یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای اجرای این چهار واحد بوم گردی تسهیلات پرداخت شده است.

وی افتتاح استخر پرورش ماهی در بخش شیلات، خانه های هلال، ساختمان دهیاری، گابیون بندی، دیوارهای حایل آبخیزداری را از دیگر پروژه های هفته دولت اعلام کرد، متذکر شد: طی سال‌های اخیر در حوزه برق نیز اعتبارات مناسبی اختصاص یافته بود که امسال نیز برای برطرف کردن ضعف شبکه برق ۳ میلیارد تومان هزینه شده است.

فرماندار فومن با بیان اینکه مصلی این شهرستان نیز پس از سالها آماده بهره برداری است، تصریح کرد: درحالیکه در شهرستانهای مختلف شاهد نیمه کاره بودن مصلی هستیم با کمک خیران و امام جمعه فومن مصلی این شهر آماده افتتاح است.

قاسم نژاد در پایان پروژه های اجرا شده را متعلق به مردم و نظام دانست و افزود: ضروری است هنگام بهره برداری از پروژه ها مردم نیز به عنوان بهره برداران اصلی حضور داشته باشند. همچنین خبرنگاران در این هفته خدمات نظام و دولت را به نحو احسن منعکس نمایند.

نماینده عالی دولت در شهرستان تصریح کرد: علی رغم تحریم های متعدد جمهوری اسلامی در حال خدمت رسانی به مردم است و این خدمات باید به مردم گفته شود.

حجت الاسلام صفوی امام جمعه فومن نیز در این نشست با بیان اینکه شهید رجایی از معلمی به بالاترین مقام اجرایی کشور رسید، افزود: برای مدیران اجرایی کشور زندگانی شهید رجایی و باهنر باید الگو باشد.

وی با بیان اینکه دو پروژه در شهرستان فومن تبدیل به معضل بزرگی شده بودند، تصریح کرد: پل ورودی فومن بعد از سالها بازگشایی شد و امیدوارم شن دپو شده نیز به زودی برداشته شود.
صفوی، مسکن مهر را دیگرمعضل شهرستان دانست و افتتاح ۳۰ واحد مسکونی را اقدامی کم نظیر خواند و گفت: با توجه به اینکه در محاصره اقتصادی قرار گرفته ایم افتتاح ۴۷ پروژه با ۵۰ میلیارد تومان اعتبار، اعجاز خداوند است.

امام جمعه فومن در پایان از برگزاری مراسم جشن غدیر در مسجد جامع شهرستان خبر داد و گفت: این مراسم صبح روز سه شنبه با سخنرانی آیت الله حسینی اراکی برگزار می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

  • ×