شنبه , 23 می 2026 2026 - 05 - 23 ساعت :
اجتماعی - اخبار اصلی - حوادث

دستگیری شهردار و ۳ تن از اعضای شورای شهر لوشان به اتهام رشوه

2019-09-24

عصرصادق ؛ هادی بشری امروز در جمع خبرنگاران با اعلام خبر دستگیری و بازداشت 3 نفر از اعضای شورای شهر و شهردار لوشان درباره جزئیات این خبر اظهار داشت: این چهار نفر به اتهام اخذ رشوه روانه زندان شده‌اند.

دادستان رودبار با بیان اینکه شهردار و 3 نفر از اعضای شورای شهر لوشان با قرار بازداشت موقت روانه زندان شده‌اند عنوان کرد: بر اساس گزارشات واصله مبنی بر انجام اقدامات خلاف قانون در واگذاری‎های صورت گرفته به پیمانکاران این افراد دستگیر شده‌اند.

بشری با بیان اینکه دادستانی رودبار به این موضوع ورود کرده است خاطرنشان کرد: تحقیقات در این زمینه برای روشن شدن ابعاد آن همچنان ادامه دارد.

روند برخورد با عوامل و مفاسد اقتصادی مدتی است که با سرعت بیشتری در حال انجام است به طوری‌که به ویژه از سال گذشته مدیران، مشاوران و چندین مدیرکل در گیلان به اتهام تضییع حقوق بیت‌المال دستگیر و روانه زندان شده‌اند.

گفتنی است در تاریخ یکم آبان سال 97 و به نقل از رئیس کل دادگستری سابق گیلان نخستین جلسه محاکمه جهت رسیدگی به اتهامات و تخلفات مدیران متخلف یکی از دستگاه‌های اجرایی استان و 21 نفر از کارکنان دستگاه‌های اجرایی برگزار شده بود./jتسنیم

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

  • ×