یکشنبه , 24 می 2026 2026 - 05 - 23 ساعت :
اخبار اصلی

لزوم همکاری مردم با شهرداری برای توسعه شهری و پیشرفت

2019-03-29

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی عصرصادق؛ سید مهدی رجایی با تأکید بر تکریم ارباب‌رجوع و حسن خلق با مراجعین اظهار کرد: در طول این دو سال همواره به دنبال این بودیم‌ تا بااخلاق و رفتار شایسته با مردم و ارباب‌رجوعان رفتار کرده و کار مردم نیز سریع‌تر انجام شود.

وی با اشاره به ارتباط دو سویه بین شهرداری و مردم گفت: شهرداری ازجمله نهادهایی است که در طول شبانه‌روز با مردم درزمینه های مختلف عمرانی، فرهنگی، اجتماعی، پسماند و غیره در ارتباط است که می‌توان گفت خانواده بزرگی را شکل داده‌اند.

شهردار لنگرود با بیان اینکه یکی از مشکلات چند سال اخیر مسئله اقتصادی در کشور است افزود: برخی افراد برای امرارمعاش خود اقدام به دست‌فروشی در پیاده‌رو می‌کنند که در قانون به معنای سد معبر است که در این زمینه قانون نیز اختیاراتی را برای برخی نهادها در نظر گرفته است.

رجایی با بیان اینکه شهرداری طبق قانون مکلف به جمع‌آوری سد معبر است تصریح کرد: ممکن است در حین انجام مأموریت توسط نیروهای سد معبر مسائلی پیش آید که از مردم درخواست دارم این‌گونه موارد را به شهرداری اطلاع‌رسانی کنند و در مقابل، واکنش تندی نشان ندهند.

وی با اشاره به لزوم ارتباط بیشتر بین شهرداری با شهروندان گفت: شهرداری متعلق به همه مردم است و هر آنچه انجام می‌دهیم برای بهتر شدن شهرمان است که لازم است مردم نیز با شهرداری همکاری کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

  • ×