شنبه , 23 می 2026 2026 - 05 - 23 ساعت :
اجتماعی - اخبار اصلی - فرهنگ و هنر

نمایش «شهرزاد» روی صحنه تماشاخانه هامون

2019-05-07

عصرصادق ؛ نمایش «شهرزاد» به نویسندگی ناتاشا محرم زاده ، کارگردانی امیرجادو سخن و تهیه کنندگی آرش انتظامی از ۲۱ اردیبهشت در تماشاخانه هامون آغاز می شود.

امیرجادوسخن کارگردان این تئاتر پیش از این با نمایش تحسن شده «آشویتس زنان» خودش را به عرصه تئاتر گیلان معرفی کرده بود، این بار نمایشنامه ای از نویسنده شاخص ناتاشامحرم زاده را روی صحنه می برد.

در خلاصه نمایش «شهرزاد» آمده است: «او زن است،بزرگ زاده است و عاشق بر معشوق و مادر بر سرزمین و خواهر بر دخترکان پاک سرزمینش.
شهریار که مجنون شده و سخن از نکوئی اش در یاد پیران هم نمانده سالیان است که انتقام این بار را از باکرگان سرزمین خود می ستاند.
آنچنان که نه چاره و نه جرئتی بر هیچ مرد و مردمی نمی ماند
اینک افسون و زیرکی زن است و سِحر قصه گویی او؛ که سعی بر یاری مردم می بندد.
اکنون شهرزاد است و هزار و یکمین شب»

عارفه درستکار ، نادیا علی‌اکبرخواه ، مهدی حیدرنژاد ، پروانه نوری ، نازنین دست‌افکن ، هومن ارجمند، گلناز مرادی ، میسا عامری ، آوا سادات حسینی ، صبا فیروزی بازیگران این نمایش هستند. همچنین آرش انتظامی آهنگسازی نمایش را با کمک سجاد محبی(عود و کمانچه) و سینا درخشان(کوبه ای) بر عهده دارد.

علاقه مندان برای خرید بلیت به سایت هفتساز مراجعه کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

  • ×