نماینده مردم رشت ازانبار نفت شهیدبهمنی مقدم پخش گیلان بازدید کرد – تقدیر نماینده مجلس از مدیر و کارکنان شرکت نفت منطقه گیلان
جبار کوچکی نژاد ، نماینده مردم شریف شهرستان رشت در مجلس شورای اسلامی صبح امروز چهارشنبه مورخ ۹۸/۱/۲۱ با حضور در انبار نفت شهید بهمنی مقدم ، کلیه تاسیسات و عملیات انبار نفت شهید بهمنی مقدم رشت را مورد بازدید قرارداد
عصرصادق به نقل از روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه گیلان : علی اصغر عباسی ، مدیر این شرکت در قالب بازدید میدانی روند سوخترسانی و ماموریت شرکت در تامین ، نگهداشت و توزیع انواع فرآورده های نفتی و همچنین چگونگی تامین ایمنی تاسیسات و فرآورده ها را برای نماینده منتخب رشت تشریح کرد .
* تقدیر نماینده مجلس از مدیر و کارکنان شرکت نفت منطقه گیلان
کوچکی نژاد ضمن تبریک سال نو و اعیاد شعبانیه، اعلام رضایت ازتلاش مجموعه کارکنان شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه گیلان ،حساسیت ، دقت نظر ، سرعت عمل ، دلسوزی و احساس مسئولیت مدیر ، معاونین و همه پرسنل این شرکت را چه در شرایط عادی وچه در بحران ستود و از خداوند سلامتی و توفیق یکایک آنان را در راستای پیشبرد اهداف کشور و مقابله با تهاجمات دشمنان آرزو کرد .
گزارش مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه گیلان به نماینده مجلس
مدیر منطقه گیلان با مقایسه مصرف سوخت در سال های اخیر اظهار داشت مصرف انواع بنزین موتور در سال ۹۷ از رشد ۱۲ درصدی برخوردار بود و فرآورده های نفت سفیدو نفتگاز به ترتیب ۱۵/۸ درصد و ۲/۶ درصد کاهش داشته است .»
وی جایگزینی گازطبیعی به جای سوخت مایع مصرفی صنایع،گازرسانی به روستاهاواختصاص سهمیه خودروهای دیزل براساس عملکردوعلاوه براین کنترل ونظارت همکاران شرکت برمصرف فرآورده های نفتی دربخشهای مختلف مصرف راازدلایل عمده کاهش مصرف نفتگازونفت سفیددانست.
از عمده اقدامات سوخترسانی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه گیلان علاوه بر مصارف استان، تامین سوخت مصرفی غرب مازندران، نقاطی ازاستانهای اردبیل،زنجان وقزوین و همچنین سوخت سه نیروگاه رشت ، پره سر و لوشان است که مدیر منطقه گیلان به آن اشاره کرده و مجموع مصرف نفتگاز در سه نیروگاه در پیک مصرف نزدیک به ده میلیون لیتر در طی روز اعلام کرد که از طریق انبار نفت شهید بهمنی مقدم رشت انجام می شود.
