پنج‌شنبه , 21 می 2026 2026 - 05 - 21 ساعت :
اخبار اصلی

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی گیلان منصوب شد

2015-09-08

عصر صادق: طی ابلاغی از سوی ریاست دانشگاه ، دکتر جمشید محمدی به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه منصوب شد.

به گزارش عصر صادق ، به نقل از پیک دانشجو، طی ابلاغی از سوی ریاست دانشگاه ، دکتر جمشید محمدی به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه منصوب شد.

در این ابلاغ آمده است:

جناب آقای دکتر جمشید محمدی

رئیس محترم مرکز مدیریت و حوادث فوریتهای پزشکی استان

پیرو ابلاغ شماره ۳/۱۱۷/۱۹۴۶۱ /پ مورخ ۱۳۹۴/۴/۲۰ و با توجه به نظریه شماره ۱۲۳/۱۵۰۷/ح مورخ ۱۳۹۴/۶/۹ مدیر محترم حراست ، به موجب این ابلاغ به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه منصوب می شوید تا با رعایت کامل مقررات و جمیع جهات شرعی و قانونی زیر نظر مقام مافوق ایفای وظیفه نمایید .

امید است با اتکال و استعانت از خداوند باری تعالی و با استفاده از دانش ، توان و تجارب خویش در انجام این مسئولیت مهم و خطیر توفیق لازم را درراستای سیاست و خط مشی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و اهداف عالیه دانشگاه کسب و رضایت حق تعالی را حاصل نمایید ./

دکتر انوش برزیگر

رئیس دانشگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

  • ×