پنج‌شنبه , 21 می 2026 2026 - 05 - 21 ساعت :
اجتماعی - اسلایدشو - چند رسانه ای

نظر رئیس جدید شورای شهر رشت درباره شهردار +جزئیات

2015-09-07

عصر صادق: در مرداد ماه امسال محمد علی رفیعی نوده رئیس جدید شورای اسلامی رشت در جلسه علنی شورا به بیان نظرات خود در مورد شهردار رشت پرداخت .

 

به گزارش عصر صادق : محمد علی رفیعی نوده عصر امروز با کسب هشت رای از اعضای شورا رئیس شورای اسلامی رشت شد.

محمدعلی رفیعی نوده  در جلسه علنی شورای شهر رشت در مرداد ماه امسال  در نطق پیش از دستور خود به افشاگری علیه شهردار کلانشهر رشت پرداخت.

متن کامل نطق پیش از دستور رئیس جدید شورای اسلامی شهر رشت  در ادامه می آید:

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی  رشت پرس  رئیس جدید شورای اسلامی رشت اظهار داشت :خدمت اعضای محترم شورای اسلامی کلانشهر رشت و مدعوین گرامی خصوصا اصحاب رسانه سلام عرض می نمایم و آرزو دارم در کمال آرامش عرایض بنده را بشنوید.و اگر سوالی داشته در صورت لزوم با اجازه ریاست محترم شورا به آنها پاسخ دهیم. و یا مدارکی برای گفته ی بنده می خواهند را بعد از اتمام عرایضم تقدیم آنها نمایم .

در مقدمه عرایضم بیان می کنم با توجه به اینکه شغل بنده وکالت می باشد و یاد گرفته ام که بدون مدرک و مستندات حرفی نزنم چون افتراء تهمت و انتساب به دیگران حتما جرم محسوب می شود و مرتکب برابر قوانین موضوعه به مجازات ان جرم محکوم می گردد.

مقدمه: هیچ کس را نمی توان به دادگاه احضار کرد مگر به حکم قانون و هر متهمی بالقوه امکان دارد محکوم شود و در مورد کارمندان دولت یا کسانی که شغلهای مدیریتی دارند قبل از صدور حکم ، قرار تعلیق خدمت صادر می گردد. تا حکم نهایی صادر شود که این مهم حتی قبل از صدور قرار نهایی می تواند صادر شود.

کسانی که بعد از احضار و تحقیق و تفحص هم حاضر می شوند صد در صد به انها نمی توان گفت بی گناه هستند، دلایل مختلفی برای صدور حکم برائت وجود دارد .یکی از انها بی گناهی متهم است گاهی شاکی نمی تواند ادله و شواهد کافی را ارائه دهد برای مثال صاحب خانه ای که دزدی را در حال دزدی دیده و از او شکایت می کند و چون شاهدی ندارد و دزد هم اقرار نمی کند شکایت وی رد شده و دزد تبرئه می شود.دلیل دیگر این است که انقدر متهم حرفه ای است که ردی  از خود به جا نمی گذارد .

با توجه به اینکه جنابعالی یکی از متهمین اصلی پرونده فساد مالی و اختلاس و ارتشاء شهرداری و شورای شهر دوره گذشته هستید و با حکم مرجع قضایی از سمت شهرداری عزل گردیده اید و بخش قابل توجهی از اتهامات باقیمانده شما در دادسرای انقلاب اسلامی شهرستان رشت همچنان تحت رسیدگی قرار دارد و تنها در یکی از اتهامات یعنی اتهام رشوه خواری تبرئه شده اید که البته طبق اطلاع واصله ان یک مورد نیز تحت بررسی مجدد قرار دارد به این دلیل که مدیریت اجرایی شهرداری به عهده شخص شهردار می باشد و اعضای شورا مسئولیت اجرایی و حق پرداخت مبلغی از بابت زمین موصوف نداشتند لذا متهم اصلی در عدم پرداخت بهای ملک تملک شده به مالکین زمین میدان میوه و تره بار و شورای اسلامی به طور مکرر و به دروغ ادعا کردید که پرونده فساد مالی مذکور در دادگاه مختومه شده و به طور کامل تبرئه گردیده اید؟

و با همین ترفندهای زشت و ناشایست و اغفال اعضای شورای شهر و به بازی گرفتن آبرو و حیثیت شورای شهر دوباره به عنوان شهردار انتخاب گردیده اید…ضمن اینکه طبق اطلاع واصله علت اصلی طولانی شدن بررسی پرونده و صدور حکم نهایی در مرجع قضایی اجرای چند مرحله ای بودن پرونده و بررسی های چند مرحله ای و زمان بر از سوی کارشناسان بوده است.

اقدامات گسترده و عجولانه جنابعالی به روش پادشاهان قاجاری در عزل و نصب افراد و برکناری اکثر مدیران و معاونین شهرداری های مناطق و سازمان ها و….از بالاترین تا پایین ترین سطح که از همان روزهای آغازین ورود به شهرداری در دستور کارتان قرار دادید موجب تخریب شخصیت مدیران و کارکنان خدوم شهرداری گردیده و ضمن زیر پا گذاشن ضوابط و مقررات مرسوم اداری با اهداف و انگیزه های شخصی و گروهی مشخص شهرداری را به پایگاه سیاسی و گروهی تبدیل کرده اید.

و با خودنمایی تسویه حساب های انتقام جویانه و انجام تحرکات و اقدامات فریبنده و عوام پسند موجب گسترش نابسامانی ها و به مخاطره افتادن امنیت شغلی و حیثیتی اکثر مدیران و معاونین شهرداری های مناطق و شهرداران نواحی گردیده است و با حذف و عدم استفاده از تجربیات مدیران کار آمد و متحد شهرداری در دیگر حوزه های مدیریتی و انتصاب افراد غیر فنی و بی تجربه و بله قربان گو در راستای تحقق اهداف و منافع شخصی و سیاسی تمامی ضوابط و شئونات اداری و حق و حقوق شهروندان را به بازی گرفته اید.چرا به جای پرداخت به مسائل و مشکلات شهرداری و شهروندان مسایل و برنامه های جنجالی حاشیه ای و سیاسی را در الویت برنامه کاری خود قرار داده و دنبال می کنید؟ چرا در مدت ۳ ماه حدود ششصد ابلاغ و جابجایی انجام داده اید؟

البته یاد آوری این مطلب ضروری به نظر می رسد که این قبیل رفتارهای هنجارشکنانه از سوی شما مسبوق به سابقه بوده و در دوره قبلی مدیریت شهرداری نیز تا روزهای پایانی با لغو ابلاغهای نمایشی و عزل و نصب های گسترده و بدون برنامه ، موجب نابسامانی و افسار گسیختگی در شهرداری گردیده بودید که اعتراضات و تذکرات کتبی  استانداری و… را به همراه داشت.

مگر غیر از این است که با این عمل خود موجبات بدبینی کارمندان و مدیران شهرداری به یکدیگر شده و تخم کینه و دشمنی بین آنها می کارید که در آینده طوفان درو باید کرد و آنها را باهم دشمن می کنید؟

هتاکی و بی حرمتی و ادعای عدم اعتقاد به سیستم شورای اسلامی شهر و استفاده از الفاظ زشت و ناشایستی همچون: «ابله، نمی فهمند، آنهارا بازی می دهم،…» در مورد اعضای شورا و اظهار اینکه شورای شهر نهادی بیرونی است و ما کار خودمان را انجام می دهیم را چگونه توجیه می کنید؟

از هم پاشیدن ساختار رسمی شهرداری، ایجاد ساختار سلیقه ای و باندی با همفکری هم طیفان غیر متخصص و بی تعهد و ایجاد ساختاری پوپو لیستی و خارج از برنامه های مدون و مصوب مثل: معاونت جدید برنامه ریزی بدون اخذ مجوز از وزارت کشور«که در ساختار مصوب عنوانی بنام معاونت برنامه ریزی وجود ندارد» گسترش هرج و کرج و ساختار شکنی در تمامی بخش های شهرداری را در پیش گرفته و با اهداف بسیار مشکوک و ابهام امیز ، شهرداری کلانشهر رشت را به سمت و سوی چالش و بحران اساسی سوق می دهید، در این رابطه چه توضیحی دارید؟

بی توجهی و عدم پای بند ی به وظایف اصلی و قانونی تعریف شده ی شهردار و الویت دادن به اقدامات گسترده ی تبلیغاتی و سیاسی از قبیل، ملاقاتهای مردمی در مساجد و محافل مختلفی که دنبال می کنید نه تنها هیچگونه خیر و منفعتی برای شهرداری و شهروندان نداشته بلکه به دلیل مشکلات مالی و ناتوانی و ضعف موجود در سیستم مدیریتی شهرداری، موجب بی پاسخ ماندن مطالبات مردم، تشدید بربینی هاو نارضایتی های عمومی و….گردیده در حالی که به تذکرات اعضا و ریس شورای شهر که بالغ بر ۵۰ مورد می باشد وقتی نمی گذارید ودر محافل و مجالس مختلف عنوان می شود که شهرداری به پایگاه اقتصادی و تبلیغاتی یگ گرو خاص تبدیل شده و درد و رنج مردم و خدمات رسانی به شهروندان به فراموشی سپرده شده است، چه دلیل و توجیهی دارد؟

رسانه ای کردن ملاقات با کارتن ها خوابها و کودکان کار و عوامفریبی ، تاسیس سرای محله در مناطق شهرداری و ادعای مشارکت دادن جوانان و نوجوانان در اداره امور شهری ، در صورتی که هیچ تصویری از نوع فعالیت و چگونگی مدیریت سرای محله مشخص نکرده اید و پر واضح است که انگیزه ی اصلی شما از ایجاد و راه اندازی اینگونه سناریو ها ، ایجاد پایگاه و بستر سازی برای فعالیت ها ی سیاسی و انتخاباتی برای طیف خاص می باشد که متاسفانه با سوء استفاده و بهره گیری از امکانان و ظرفیت های شهرداری اجرا می شود ، چرا و به چه قیمتی؟

نادیده گرفتن چالش مالی و وضعیت نامطلوب درآمد شهرداری و انحراف از بودجه ی مصوب که حتی قادر  به مطالبات کارکنان و کارگران شهرداری نیز نمی باشید ولی به دنبال قردادهای پر هزینه و سنگین صدهها میلیاردی و تملک املاک و امورات عمرانی …هستید ، چرا با این روند و ابهامات ابهام آمیز و نسنجیده شهرداری را به سمت و سوی چالش و بحران جدی مالی و مدیریتی سوق می دهید؟

لجاجت و اصرار مداوم جهت انجام همزمان پیاده راهها در خیابان امام خمینی و سعدی و میدان شهرداری بدون مطالعه مسائل امنیتی، ترافیکی ، اجتماعی و فرهنگی آن و برگزاری مناقصه غیر قانونی و… در راستای تحقق کدام اهداف و امیال جنابعالی قابل تفسیرو ارزیابی می باشد؟

آیا در بودجه کدهایی برای چنین پروژه هایی دارید که البته ندارید بلکه با جابجایی کدها و زیر پا گذاشتن زحمات ۳ ماهه مدیران شهرداری و اعضای شورا در تصویب بودجه ۹۴ به دنبال آن می باشید؟

مگر در ایام اجرای پرو‍ژه علم الهدی یادتان نیست عوام و مردم عادی می گفتند گنج پیدا شده است و خیلی چیزهای دیگر .

لایحه اجرای پیاده راه و خیابان شریعتی و خرید گاراژ جفرودی مرا به یاد آن داستان معروف انداخت که کشاورزی به فرزندان خود گفت که در باغ گنجی مخفی کرده و فرزندان به دنبال گنج گشتند.

آری اجرای طرح مذکور برای شهردار حکم گنج را دارد .

از سر گیری و اجرای مجدد قراردادهای غیر قانونی شش گانه با رفقای تهرانی خود یعنی شرکت داریک نوین سرزمین پارس با عناوین دروغین دانشگاه شریف  و فشار و اجبار به ناظرین جهت تایید صد در صدی پرو‍ژه ها و تعهد پرداخت ۶۰۰ میلیون تومان علی الحساب که ۲۳۰ میلیون تومان از آن بلافاصله پرداخت کرده اید، با وجود پیگیری قضایی این موضوع به عنوان یکی از اتهامات جنابعالی در داد سرای انقلاب اسلامی رشت و به رغم گذشت حدود دو سال از زمان قرار دادها و اینکه یافته های مطالعاتی مزبور مربوط به سال های گذشته بوده و امکان به روز شدن مطالعات و قابلیت اجرایی شدن آن با در نظر گرفتن صرفه و صلاح شهرداری در هاله ای از ابهام قرار دارد.

جالب توجه اینکه با وجود مفتوح بودن پرونده اتهامی جنابعالی در بازپرسی شعبه ۴ از جمله اتهام قراردادهای غیر قانونی قبلی، سند سازی صوری مجدد، اخیرا مبالغی به رفقای طرف قرارداد شما پرداخت کرده اند. که یقینا” برای مرجع قضایی و سایر مراکز نظارتی جالب توجه خواهد بود چه ضرورتی داشت؟

مطلب حائز اهمیت اینکه : بر اساس آیین نامه های مالی و معاملاتی در خصوص انعقاد قراردادهای پژوهشی ، در این قرارداد تخلفاتی به شرح ذیل صورت گرفته است: با توجه به مبلغ قرارداد((حدود ۲ میلیارد تومان)) خرد کردن معامله و انعقاد آن در یک روز یعنی در تاریخ ۱/۸/۹۱ تخلف محسوب می گردد.

با وجود مرکز پژوهش شورا ، دلیل انعقاد قرارداد توسط شخص جنابعالی به عنوان شهردار بطور مستقیم و به اصطلاح با دانشگاه صنعتی ولی در واقع با رفقای خودتان و شرکت داریک نوین تهران چه می باشد؟

کاش رشت ز شهردارش طلب جان می کرد /  تا هر کسی نشود شهردارش

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

  • ×