جمعه , 22 می 2026 2026 - 05 - 22 ساعت :
اخبار اصلی - دسته‌بندی نشده

ضرورت تأمین سلامت اجتماعی و ارتقاء رفاه شهروندی توسط مسئولین

2018-07-26

به گزارش واحد خبر مدیریت اجرایی ارتباط با رسانه های شهرداری رشت، مهندس علی بهارمست با اظهار تأسف از سرازیری فاضلاب های صنعتی و خانگی به دو رودخانه زرجوب و گوهر رود بیان داشت: در سالهای اخیر بر اثر سراریزی فاضلاب های صنعتی و خانگی و همچنین ریزش زباله ها توسط شهروندان در این دو رودخانه همواره شاهد اظهار گلایه مردم از استشمام بوی نامطبوع در حاشیه رودخانه ها هستیم.

سرپرست شهرداری رشت با تأکید بر ضرورت تأمین سلامت اجتماعی و ارتقاء رفاه شهروندی توسط مسئولین تصریح کرد: با وجود اینکه شهرداری رشت متولی لایروبی رودخانه های سطح شهر نیست اما در راستای جلب رضایت و ارائه خدمات شهروندی، عملیات لایروبی را آغاز و تا پایان شهریور در صورت مساعد بودن آب و هوا و عدم بالا آمدن سطح آب رودخانه ها ادامه خواهد داد.

وی ضمن قدردانی از تلاش و پیگیری مداوم کمیسیون بهداشت ، محیط زیست و خدمات شهر شورای اسلامی شهر رشت در زمینه رفع آلودگی رودخانه های سطح شهر خاطرنشان کرد: سرمایه گذاران زیادی در زمینه ساماندهی به رودخانه های سطح شهر رشت اعلام آمادگی داشته اند، اما متأسفانه عدم مشخص بودن بحث تولی گری این رودخانه ها مانع جذب آنها شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

  • ×