شنبه , 23 می 2026 2026 - 05 - 23 ساعت :
اجتماعی - اخبار اصلی - حوادث

جزییات قتل وکیل پایه یک دادگستری در لنگرود

2018-05-20

عصرصادق ،خانم 41 ساله لنگرودي به خاطر اختلافات شخصي ساعاتي قبل به ضرب گلوله دراين شهرستان به قتل رسيد.

سرهنگ محمدرضا جعفري خيرخواه در تشريح اين خبر گفت: كاراگاهان آگاهي ساعاتي قبل از قتل يك خانم 41 ساله در شهرستان لنگرود مطلع شده و جهت بررسي موضوع در محل حاضر شدند.

اين مقام انتظامي با بيان اينكه كارآگاهان آگاهي با حضور در محل با جسد خانم 41 ساله مواجه شدند، افزود: قاتل 45 ساله با يك اسحله شكاري به طرف اين خانم شليك و پس از به قتل رساندن وي، از محل متواري شده بود.

معاون اجتماعي پليس گيلان با بيان اينكه قاتل شناسايي شده و دستگيري وي در دستوركار پليس قرار دارد، بيان داشت: برابر تحقيقات اوليه قتل به خاطر اختلافات شخصي بوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

  • ×