شنبه , 23 می 2026 2026 - 05 - 22 ساعت :
اجتماعی - اخبار اصلی - اسلایدشو

جای خالی تحمل، گذشت، خویشتن داری ، فرهنگ کار و همت در جامعه / وجود اشکالات در ادارات و دستگاههای اجرایی خدمت دهنده به مردم

2017-06-12

رئیس کل دادگستری گیلان تاکید کرد: تعدادی از مجرمان از نظر رفتار عادت به جرم و قصد خیانت به جامعه را ندارند همین کاستی ها و چالش های جامعه باعث می شود که این افراد وارد حفره ها و چالش های پنهان جامعه شود و باید جامعه دست همت داشته باشد و این افراد را به مسیر سالم زندگی برگرداند.

 

به گزارش عصرصادق؛ رئیس کل دادگستری گیلان در مراسم جشن گلریزان آزاد سازی زندانیان جرائم غیر عمد امروز در خانواده ها و زندگی روزمره مشکلات جدی را شاهد هستیم اظهار داشت: در پرونده های قضایی ؛ برخورد های اجتماعی شاهد آمار بالایی هستیم.

وی افزود: یک نگاه به ظواهر جامعه به طور مثال ترافیک جاده ها و نوع برخورد شهروندان باهم در طول شبانه روز ، نوع دادستدهای بازار، امورات دستگاه و ادارات نشان می دهد که به طور جد مشکلاتی وجود دارد که باید مورد واکاوی کارشناسی قرار گیرد و برای انها باید چاره اندیشی کرد.

سیاوش پور گفت: حس مسئولیت باید در شهروندان تقویت شود نباید این طور فکر شود که با مدیریت مناسب خانواده و جهت دهی و تحصیلات عالیه فرزندان و ایجاد اشتغال برای آنها وظیفه خود را انجام داده ایم چرا که انسانی که توسعه و ثبات و امنیت را در کلیات جامعه می بیند به این اندازه اکتفا نمی کند.

وی با بیان اینکه نگاه های مقطعی و برشی در جامعه اثرگذار نیست تصریح کرد : انسانی که در جامعه اثرگذار است راه را برای پیشرفت دیگران هموار می کند .

وی با بیان اینکه خویشتن داری؛ گذشت تحمل امروز جایشان در جامعه خالی است اظهار داشت: کمبود آنها کاملا در جامعه احساس می شود.

رئیس کل دادگستری گیلان با اشاره به تلاش دستگاههای اجرایی برای ایجاد اشتغال در گیلان گفت: فرهنگ کار، همت و حرکت در گیلان کم رنگ شده است و دشتگاههای متولی و اداراتی و دستگاههای که برای تسریع امورات مردم ایجاد شده اند اشکالات زیادی دارند و نتوانسته اند آنچه که در شان مردم است ارائه دهند و با مسیر مطلوب فاصله بسیار داریم.

سیاوش پور تاکید کرد: نتیجه این کاستی ها باعث می شود که بخشی از جامعه که از لحاظ اقتصادی، اجتماعی ، فرهنگی آسیب پذیرند دچار مشکل شوند که ما نام آنها را ناهنجاری ، انحراف و جرم می گذاریم.

وی افزود: این رسوب هایی که از این کاستی ها حاصل شده است امروز تعداد زندانیان گیلان را به بیش از هفت هزار نفر رسانده است .

رئیس کل دادگستری گیلان تاکید کرد: تعدادی از مجرمان از نظر رفتار عادت به جرم و قصد خیانت به جامعه را ندارند همین کاستی ها و چالش های جامعه باعث می شود که این افراد وارد حفره ها و چالش های پنهان جامعه شود و باید جامعه دست همت داشته باشد و این افراد را به مسیر سالم زندگی برگرداند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

  • ×