جمعه , 22 می 2026 2026 - 05 - 22 ساعت :
اخبار اصلی

برخورد با رانندگان خودروهای پلاک مخدوش

2017-05-15

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان گیلان از توقیف دو دستگاه خودروی سواری به علت داشتن پلاک مخدوش در رودبار خبر داد.

به گزارشعصرصادق ؛ سرهنگ محمدرضا محمدی، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان گیلان،اظهار کرد:در راستای اجرای طرح برخورد با خودروهای دارای پلاک مخدوش،ماموران پلیس راهنمایی و رانندگی رودبار با دو دستگاه خودروی سواری دارای پلاک مخدوش را توقیف کردند.

وی افزود:‌رانندگان اینگونه خودروها متاسفانه با این طرز تفکر غلط و به جهت گریز از اعمال قانون توسط ماموران و دوربین های ثبت تخلف مبادرت به مخدوش نمودن پلاک خودرو می کنند.

سرهنگ محمدی با تاکید بر لزوم رعایت قوانین و مقررات رانندگی توسط رانندگان،خاطرنشان کرد:‌هرگونه دخل و تصرف و دستکاری و مخدوش کردن پلاک و ارقام آن در وسایل نقلیه برابر قانون مجازات اسلامی ممنوع بوده و جرم امنیتی تلقی می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

  • ×