شنبه , 23 می 2026 2026 - 05 - 23 ساعت :
اخبار اصلی

ارتقاء سلامت مبتنی بر طبابت جامعه نگر و جامع نگر

2017-04-26

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت:مهمترین وظیفه پزشک جامعه نگر حفظ و ارتقای سلامت فرد و جامعه ای که در آن زندگی میکند می باشد لذا به همین منظور برای رسیدن به نتیجه مطلوب لازم است خطراتی که سلامت بشر را تهدید می کندخوب بشناسد و همچنین روش تشخیص و شناسایی خطرات را کشف کند.
به گزارش عصر صادق؛ شاهرخ یوسف زاده چابک صبح امروز طی همایش انجمن غدد و متابولیسم کودکان که در صدا و سیمای زیبا کنار برگزار شد اظهار داشت:رسالت این همایش،تربیت نیروی انسانی آگاه،توانمند و متعهد است که در جهت ارائه خدمات ،در زمینه های تشخیص درمان،پیشگیری،آموزش و پژوهش در حیطه فوق تخصصی غدد درون ریز و متابولیسم کودکان به جامعه اقدام نمایند و امید است این فرایند را به طور مستمر ادامه دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت: اولین بخش های فوق تخصصی غدد درون ریز و متابولیسم کودکان به طور رسمی و با مجوز از وزارت خانه بهداشت،درمان و آموزش پزشکی برای اولین بار در سال ۱۳۶۸ در دانشگاه علوم پزشکی شیراز شروع به کار کرد.

وی افزود : هم اکنون دانشگاه علوم پزشکی گیلان دارای ۸ دانشکده و در مجموع ۵ هزار دانشجو،۳۰۰ پرزیدنت و ۳ رشته فوق تخصصی و همچنین ۲۲ عضو هیأت علمی که رشته های فوق تخصصی کودکان درحال فعالیت هستند.

این مقام مسئول بیان داشت: مهمترین وظیفه پزشک جامعه نگر حفظ و ارتقای سلامت فرد و جامعه ای که در آن زندگی میکند می باشد لذا به همین منظور برای رسیدن به نتیجه مطلوب لازم است خطراتی که سلامت بشر را تهدید می کندخوب بشناسد و همچنین روش تشخیص و شناسایی خطرات را کشف کند.

انتهای خبر/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

  • ×