۵۸ مصدوم و ۷ جانباخته در کل کشور
سخنگوی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور جزئیات آمار ۵۸ مصدوم و ۷ جانباخته حوادث چهارشنبه پایان سال را تشریح کرد.
به گزارش عصرصادق ؛ از روز ۱۷ اسفند که نخستین حادثهدیدگان چهارشنبه پایان سال برای سال ۹۵ به ثبت رسید تاکنون ۵۸ نفر مصدوم و ۷ نفر جان خود را از دست دادند.
در این رابطه مجتبی خالدی ــ سخنگوی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور با اشاره به اینکه از صبح امروز نیز ۱۳ مصدوم چهارشنبه پایان سال در سراسر کشور گزارش شده است، ادامه داد: یک نفر در ارومیه دچار آسیبدیدگی شدید چشم شده است و یک نفر نیز دچار قطع انگشت و در تهران نیز گزارشات غیررسمی از قطعشدگی داریم ولی هنوز تأیید نهایی نشده است.
وی تصریح کرد: همچنین از روز ۱۷ اسفند که نخستین گزارشات حوادث چهارشنبه پایان سال را داشتیم شاهد ۵۸ مصدوم (۴۹ مرد و ۹ زن) بودیم که ۷ نفر نیز در این حوادث جان باختند.
سخنگوی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور درباره بیشترین آمار حادثهدیدگان چهارشنبه پایان سال بهترتیب به استانهای اردبیل، اراک و اصفهان اشاره کرد و افزود: براساس دستورالعمل وزارت بهداشت بیمارستانها آمادهباش، متخصصان پزشک مقیم مستقر در بیمارستانها و آمبولانسها نیز در میادین مستقر هستند و پرسنل اورژانس نیز آخرین آموزش مقابله و برخورد با حوادث سوختگی و چهارشنبه پایان سال را گذراندند./تسنیم
انتهای پیام/*
