جمعه , 22 می 2026 2026 - 05 - 22 ساعت :
اخبار اصلی

سرقت مسلحانه بانک در شهرستان لاهیجان

2017-03-08

فرمانده انتظامی لاهیجان گفت: یک شعبه بانک در لاهیجان به‌صورت مسلحانه مورد سرقت قرار گرفت.

به گزارش عصرصادق ،سرهنگ محمود قاسمی اظهار داشت: ساعتی پیش یک بانک از شعب بانک صادرات در شهر لاهیجان توسط تعدادی سارق مسلح مورد حمله قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان لاهیجان تصریح کرد: با توجه به اینکه زمان زیادی از این اتفاق نمی‌گذرد و مأموران در حال بررسی و پیگیری موضوع هستند ارائه جزئیات بیشتر به زمان دیگری موکول می‌شود.

قاسمی ابراز داشت: بر اساس بررسی ها سارقان دو نفر بودند که هر دو آن‌ها دستگیر شده و پیگیری‌ها برای تکمیل اطلاعات مربوط به این سرقت ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم سارقان به‌وسیله موتورسیکلت و با یک سلاح کمری اقدام به سرقت از بانک صادرات شعبه مرکزی لاهیجان در خیابان امام خمینی، میدان شهدا کردند و یکی از آن‌ها در هنگام فرار با کمک مردم و دومی پس از مدت زمان کوتاهی توسط ماموران انتظامی دستگیر شد./تسنیم

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

  • ×