همایش هم افزایی پاتوق فرهنگی اجتماعی بسیج با روابط عمومی ها برگزار می شود
رئیس بسیج هنرمندان گیلان از برگزاری همایش هم افزایی پاتوق فرهنگی اجتماعی بسیج با روابط عمومی ها خبر داد.
کیومرث دولتی در گفت و گو با عصرصادق از برگزاری همایش هم افزایی پاتوق فرهنگی اجتماعی بسیج با روابط عمومی ها خبر داد و اظهار داشت: این همایش با موضوع اقتصاد مقاومتی برگزار می شود.
وی افزود: در این همایش از کلیه روابط عمومی ها نهادهای خصوصی و دولتی دعوت شده است تا فرصتی برای هم اندیشی و هم افزایی جهت ارتقای کیفیت برنامه های فرهنگی هنری ایجاد شود.
دولتی با بیان اینکه پاتوق بسیج یک گروه مردم نهاد است که در حوزه های فرهنگی و هنری فعالیت دارد تصریح کرد: استفاده از ظرفیت گروه ها و انجمن های مردم نهاد می تواند در رشد کمی و کیفی برنامه های فرهنگی موثر باشد.
وی در ادامه با اشاره به جشنواره تئاتر بسیج گفت: جشنواره تئاتر گیلان امسال به نحو خوبی برگزار شد و اجراهای عمومی نمایش های برتر از 28 تا دوم دی ماه برگزار شد.
رئیس بسیج هنرمندان گیلان گفت: نمایش لعیا با موضوع شهدای گمنام کاری از کانون بسیج هنرمندان انزلی با کارگردانی محمد رضا حسین زاده و نمایش نامه پونه نیکوی برای جشنواره سراسری تئاتر بسیج که از 25 تا 30بهمن ماه در بندر عباس برگزار می شود انتخاب شد که امیدواریم مقام درخور و شایسته ای را کسب کند.
وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه هنرهای تجسمی بسیج افزود: در دهه فجر جشن سلام بر انقلاب در کانون بسیج هنرمندان رشت برگزار شد.
دولتی نقش و جایگاه هنر در جامعه را مورد تاکید قرار داد و افزود: هرچقدر از ابزار هنر بیشتر بهره گرفته شود سرمایه گذاری کلان تری انجام گرفته است و با هنر می توان فرهنگ و سبک درست زندگی کردن را در جامعه انعکاس داد.
رئیس بسیج هنرمندان گیلان اشاعه روش درست در حوزه سیاست و مسائل اجتماعی در جامعه به وسیله هنر را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: در استان چالش هایی در بخش هنر وجود دارد و کم و بیش دستگاهها و نهادهای متولی برای رفع این چالش ها فعالیتهایی را انجام داده اند.
وی با بیان اینکه باید ظرفیتهای بالقوه هنری در استان به بالفعل تبدیل شود خاطرنشان کرد: در بخش نمایش مشکلاتی وجود دارد گاهی از برخی از پروژه هایی حمایت می شود که در راستای اعتلای فرهنگ اجتماعی و دینی اثرات موثری ندارند.
