محدودیتهای ترافیکی رشت در یوم الله ۲۲ بهمن
رئیس پلیس راهور استان گیلان جزئیات محدودیتهای ترافیکی شهرستان رشت همزمان با را راهپیمایی ۲۲ بهمن را اعلام کرد.
به گزارش عصرصادق ، سرهنگ محمدی با اشاره به برگزاری راهپیمایی دشمن شکن در آخرین روز از دهه مبارک فجر، اظهار داشت: در راستای برگزاری باشکوه مراسم و تسهیل در رفت و آمد، پلیس راهور ضمن ایجاد امنیت ترافیکی، مسیرهای راهپیمایی را با محدودیت ترافیکی روبرو خواهد کرد.
این مقام انتظامی با تاکید بر اینکه هر گونه خودرو در صورت توقف در این مسیرها با جرثقیل به پارکینگ منتقل خواهد شد از عموم شهروندان خواست که از پارک خودرو در مسیر های زیر پس از ساعت ۰۶۰۰ صبح خودداری و پلیس را یاری کنند.
محمدی از اعلام محمدویت ترافیکی در چهار مسیر منتهی میدان مصلی شهر رشت خبرداد وافزود: ترددوپارک هر گونه خودرو از میدان شهداء ذهاب به سمت خبایان امام خمینی تا مصلا رشت ممنوع می باشد.
وی با اشاره به اینکه محدودیت ترافیکی از مسیر مسجد جامع کاسه فروشان به خیابان مطهری و میدان مطهری نیزاجراء خواهد شد ادامه داد : ماموران از پارک و تردد هرگونه خودرو در مسیر خیابان آزادگان به میدان فرهنگ در روز ۲۲ بهمن جلوگیری بعمل خواهند آورد.
رئیس پلیس راهور استان همچنین در پایان از محدویت تردد وسایل نقلیه از مسیر ورزشگاه شهید عضدی ؛ نامجو به سمت خیابان پرستار و میدان فرهنگ خبر داد و از مردم شریف رشت خواست پلیس را در راستای اجراء بهتر مراسم ۲۲ بهمن یاری رسانند.
