پنج‌شنبه , 21 می 2026 2026 - 05 - 21 ساعت :
اجتماعی - اسلایدشو - خبر داغ

عضو شورای شهر رشت متواری شد / دستگیری مدیرکل گیلانی

2015-06-22

عصر صادق :دادستان عمومی و انقلاب اسلامی رشت از دستگیری دو عضو شورای دوره سوم این شهر در خرداد ماه جاری خبر داد و گفت: یک عضو شورا با ۱۰ سال محکومیت متواری شده و قانون به دنبال اوست.
به گزارش عصر صادق ؛حجت‌الاسلام علی مصطفوی‌نیا دقایقی پیش در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین نتایج بررسی
پرونده برخی از اعضای دوره سوم شورای اسلامی این شهر اظهار کرد: پرونده دوره سوم شورای شهر رشت مورد بررسی قرار گرفت و حکم نهایی و قطعی برای سه نفر از اعضای آن صادر شد.
وی افزود: محمود مباحی به هفت سال زندان و ۲۰ ضربه شلاق و جزای نقدی یک‌میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان محکوم و در خرداد ماه جاری دستگیر و روانه زندان شد.
دادستان عمومی و انقلاب اسلامی رشت گفت: محمدرضا قاسمی نیز به ۵ سال حبس و ۲۰ ضربه شلاق و ۳۰۰ میلیون تومان جزای نقدی محکوم و خرداد امسال دستگیر شد.
وی با بیان اینکه نفر سوم شورای شهر رشت متواری است، افزود: غلامرضا هاتفی به اتهام رشوه به ۱۰ سال حبس و بیش از یک‌میلیارد تومان جزای نقدی محکوم شد و اکنون متواری بوده و قانون به دنبال دستگیری اوست.
مصطفوی‌نیا با اشاره به اینکه قانون به سراغ ضامن‌های هاتفی رفته است، خاطرنشان کرد: هاتفی ۴ میلیارد تومان ضامن داشت و در زمینه دستگیری وی اقدام‌های خوبی انجام شده است.
وی از دستگیری مدیر کل تعاون روستایی سابق گیلان خبر داد و یادآور شد: حکم «مهرزاد عبدالله‌زاده» مدیر کل قبلی تعاون روستایی گیلان قطعی و به ۳ سال حبس محکوم شده است.
دادستان انقلاب اسلامی عمومی رشت با بیان اینکه عبدالله‌زاده دستگیر و اکنون در زندان بسر می‌برد، متذکر شد: اتهام این مدیر کل رشوه است.
وی با اشاره به اینکه اکنون ۲۵ نفر به دلیل جرایم سنگین در زندان هستند، خاطرنشان کرد: زمانی که حکم متخلفان قطعی باشد رسانه‌ها در انتشار آن مشکل نخواهند داشت و اکنون تمام احکام محکومان قطعی و صادر شده است./فارس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

  • ×