جمعه , 22 می 2026 2026 - 05 - 21 ساعت :
اخبار اصلی

ایستگاه‌های آتش‌نشانی رشت افزایش می‌یابد

2015-05-17

عصر صادق : مدیرعامل آتش‌نشانی رشت با بیان اینکه در یکسال گذشته دو هزار و ۶۲۱ فقره آتش سوزی در این شهر مهار شد، گفت: ایستگاه‌های آتش‌نشانی در رشت افزایش می‌یابد.
به گزارش گروه اجتماعی عصر صادق ، علی مقصودی ظهر امروز در جلسه شورای اسلامی رشت با بیان اینکه در سال ۹۳ در مجمع چهار هزار و ۷۹ فقره عملیات توسط سازمان آتش‌نشانی رشت انجام شد، اظهار داشت: افزایش ۳۸ درصدی در این حوزه داشتیم که بسیار نگران کننده است چرا که آتش نشانی موفق است که هر سال تعداد حریق و حوادث خود را کاهش دهد.
وی با تاکید بر اینکه از مجموع کل حوادث و حریق در سال گذشته دو هزار و ۶۲۱ فقره آتش‌سوزی بوده است که ما در مرداد ماه ۷۳۰ فقره آتش سوزی داشتیم، افزود: ۶۰ درصد آتش سوزی‌های در بخش جنگل‌‌ها و علفزار بوده است.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی رشت و حومه با تاکید بر اینکه علت اصلی این آتش سوزی‌ها گرمای شدید هوا و کاهش آب‌های زیر زمینی بود، گفت: این امر جزو بخش‌های پنهانی کار است که باید به آن توجه شود چراکه در آینده نزدیک کم شدن آب های زیرزمینی ما را دچار چالش خواهد کرد.
مقصودی با تاکید بر اینکه ۱۱ درصد از عملیات‌های انجام شده توسط ما خارج از حوزه کاری ما بوده است، افزود: با احتساب کل حوادث میانگین زمان ما شش دقیقه و ۴۳ ثانیه بوده است و اگر بیرون شهر را فاکتور بگیریم میانگین زمان رسیدن ما پنج دقیقه و ۴۳ ثانیه است و نسبت به سال گذشته ۳۸ درصد افزایش داشته‌ایم.
وی دلیل این را را شکل هندسی کوچه‌ها و خیابان‌های رشت دانست و گفت: ۱۳۸۹ کوچه تنگ و باریک در رشت داریم که با همه مشکلات در سال گذشته در آمار ۱۰۹ فقره کاهش حوادث داشته ایم.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی رشت با بیان اینکه در سال ۹۴ افتتاح دو ایستگاه آتش نشانی در برنامه است، افزود: یک ایستگاه افتتاح شد و ایستگاه دوم در مسکن مهر نیز طبق برنامه پیش می‌رود.
به گزارش عصر صادق ,در این جلسه از امین قاسمی پور قهرمان بوکس کشور و آتش نشان سازمان آتش نشانی رشت توسط شورای اسلامی رشت تقدیر شد.
انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

  • ×