یکشنبه , ۱۲ آذر ۱۴۰۲ 2023 - 12 - 03 ساعت :
اجتماعی - اخبار اصلی - اسلایدشو - اقتصادی - دانشگاه

چه کسی جانشین اوسط مقدم در نوسازی مدارس خواهد شد؟

۱۳۹۷-۰۸-۲۵

عصرصادق؛  به نقل از رشت۲۰; شنیده‌ها حکایت از آن دارد که با توجه به حکم سرپرستی علی اوسط اکبری مقدم در معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان و تبدیل حکمش به معاونت، وی از اداره کل نوسازی مدارس استان گیلان رفتنی خواهد شد.

از همین رو گفته می‌شود عباس صابر عضو سازمان نظام مهندسی استان گیلان و رئیس اسبق شورای اسلامی کلان‌شهر رشت در دوره دوم پس از کناره‌گیری از سمت سرپرستی مدیرکلی بحران استانداری گیلان، جدی‌ترین گزینه جانشینی اکبری مقدم در نوسازی مدارس است.

همچنین گفته می‌شود عبدالرضا قاسمیان لنگرودی رئیس سازمان نظام مهندسی استان گیلان نیز دیگر گزینه تصدی بر این عنوان است. قاسمیان چندی پیش در جریان انتخاب شهردار رشت از حضور در جمع ۱۹ کاندیدای تصدی بر شهرداری رشت استعفا داده بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

  • ×