جمعه , ۷ مهر ۱۴۰۲ 2023 - 09 - 29 ساعت :
اخبار اصلی

مسئولان به جای خرید خودروهای لوکس میلیاردی کار خانه های نیمه تعطیل را احیا کنند

۱۳۹۵-۰۲-۰۳

نماینده ولی فقیه در گیلان احیای کارخانه‌های تعطیل‌ شده و محصولات کشاورزی را در تحقق اقتصاد مقاومتی مهم دانست و متذکر شد: مسئولان تلاش کنند کارخانه‌های نیمه‌تعطیل را احیا کنند و رونق دهند و به فکر خرید خودروهای لوکس میلیاردی نباشند.

به گزارش عصر صاد ق ،آیت‌الله زین‌العابدین قربانی امروز در خطبه‌های نماز جمعه این شهر با اشاره به فرا رسیدن ماه رجب، اظهار کرد: رجب ماه دعا و نیایش به درگاه خداوند است.

وی داشتن اخلاق فاضل و انسانیت را از موضوع‌های مهم دانست و افزود: خداوند انسان را آفرید که مظهر خدا روی زمین باشد.

خطیب جمعه رشت یأس از امید به رحمت خداوند را گناه کبیره دانست و تصریح کرد: امید به نعمت‌های معنوی و معرفت به اولیای خدا و امید به داشتن به دوستانی مانند محمد رسول‌الله (ص) نعمت بزرگی است.

وی یأس از رحمت خدا را بدتر از روزه‌خواری دانست و گفت: انسان‌ها معصوم نیستند و باید از خداوند طلب مغفرت کنند و نباید مأیوس از رحمت خدا باشیم و خداوند هر گناهی به غیر از شرک را می‌بخشد و در ماه رجب باید از خدا طلب آمرزش کنیم.

قربانی با بیان اینکه تمام خواسته‌های انسان با پارتی‌های معمولی عملی نمی‌شود، یادآور شد: مومن برای رسیدن به خواسته‌ها باید خداوند را واسطه قرار دهد.

وی در ادامه به حادثه طبس اشاره کرد و ادامه داد: استکبار جهانی برای نجات گروگان‌های خود وارد طبس و گرفتار طوفان شدند و آمریکا تصور نمی‌کرد طوفان، نیروهای این کشور را زمین‌گیر کند و امام (ره) فرمود طوفان در واقع لشکر خداوند برای حفظ نظام اسلامی بود.

امام جمعه رشت با اشاره به تشکیل جلسه کنفرانس اسلامی، افزود: این کنفرانس علیه ایران، حزب‌الله و مردم یمن قطعنامه صادر کردند اما علیه رژیم صهیونیستی اقدامی انجام ندادند و رئیس جمهور کشور ما این کنفرانس اسلامی را سبب شرم دنیای اسلام دانست.

وی با تصریح بر اینکه مشکل ما استکبار جهانی و عدم وحدت کشورهای اسلامی است، اضافه کرد: دشمن بداند ما به خداوند امید داریم و مطیع دستورات اسلام، قرآن و رهبری هستیم و خداوند ما را حمایت می‌کند و دنیا بداند که شعار ملت ایران این است «ای رهبر آزاده آماده‌ایم، آماده‌ایم».

وی با بیان اینکه هفته آینده شهادت سرلشکر قرنی و شهید شیرودی است، خاطرنشان کرد: یاد شهدا به‌ویژه این دو شهید را گرامی نگه‌ می‌داریم.

سوریه پایگاه جهان اسلام است/ تلاش آمریکا و رژیم صهیونیستی برای از بین بردن مقاومت در سوریه

قربانی زینب (س) را پرچمدار قیام امام حسین (ع) در سوریه دانست و تصریح کرد: باید زینبی زندگی کنیم و رزمندگان ما راه زینب (س) را ادامه می‌دهند و شهدای مدافع حرم نمونه‌ای از این امر است.

وی با اشاره به اینکه اکنون دمشق پایگاه جهان اسلام شده است، خاطرنشان کرد: آمریکا و رژیم صهیونیستی می‌خواهند مقاومت را در سوریه از بین ببرند اما بدانند تا ۲۵ سال آینده اثری از رژیم صهیونیستی باقی نمی‌ماند.

خطیب جمعه رشت درباره ایام اعتکاف گفت: شیرینی ایام اعتکاف از کام بنده خارج نشده و اعتکاف ایام سازندگی است.

وی با تاکید بر اینکه آغاز هفته سلامت در پیش است، یادآور شد: هیچ دینی مانند اسلام طرفدار سلامت انسان‌ها نیست و اسلام تلاش می‌کند به سلامت انسان خدشه وارد نشود و اگر مردم رعایت اصول اسلامی را می‌کردند این همه گرفتاری ایجاد نمی‌شد.

قربانی با بیان اینکه رعایت اصول بهداشتی موجب سلامتی انسان می‌شود، متذکر شد: مردم باید با خوردن غذای سالم و رعایت بهداشت سلامت خود را حفظ کنند.

وی با اشاره به نامگذاری امسال به نام سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل، گفت: اقتصاد مقاومتی به معنای پرداختن به تولید داخلی بوده و در گیلان برنج، چای و نوغان از جمله تولیدات این استان است.

امام جمعه رشت به کاهش محصول چای در کشور اشاره کرد و افزود: در گذشته سالانه ۷۲ هزار تن چای خشک در کشور تولید می‌شد و اکنون به ۲۰ هزار تن کاهش پیدا کرده و تولید هشت تن پیله ابریشم به ۴۰۰ کیلوگرم رسیده است.

مسئولان به جای خرید خودروهای لوکس میلیاردی کارخانه‌های نیمه‌تعطیل را احیا کنند

وی احیای کارخانه‌های تعطیل‌ شده و محصولات کشاورزی را در تحقق اقتصاد مقاومتی مهم دانست و متذکر شد: مسئولان تلاش کنند کارخانه‌های نیمه‌تعطیل را احیا کنند و رونق دهند و به فکر خرید خودروهای لوکس میلیاردی نباشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

  • ×