شنبه , ۱۱ آذر ۱۴۰۲ 2023 - 12 - 02 ساعت :
اخبار اصلی

عملیات اجرایی بیمارستان تامین اجتماعی لنگرود آغاز شد

۱۳۹۴-۰۵-۲۹

عصر صاد ق:وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به عملیات اجرایی بیمارستان تامین اجتماعی لنگرود،گفت: زمین این بیمارستان هدیهه یک خیر گیلانی است.

به گزارش عصر صادق ؛علی ربیعی امروز عصر در مراسم آغاز عملیات اجرایی بیمارستان تامین اجتماعی لنگرود با بیان اینکه در طرح تحول سلامت دولت توانست به طور هدفمند و برنامه‌ریزی شده بر زندگی مردم اثر بگذارد، اظهار داشت: دولت برنامه هایی را در جهت افزایش رفاه مردم در دست اقدام دارد.

وی با اشاره به سیاست‌های رفاهی دولت،گفت: نقش جامعه پزشکی در جامعه بسیار اثرگذار است و این پزشک‌ستیزی که وجود دارد به هیچ وجه پسندیده نیست.

وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی نقش پزشکان در خیر جمعی و مسئولیت جمعی را مورد تاکید کرد: تلاش برای رفاه مردم هدف همه مسئولان کشور و استان است.

مهرداد لاهوتی نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی در این مراسم با اشاره به تلاش مسئولان برای رفع مشکلات حوزه سلامت، اظهار داشت: استاندار گیلان پیگیر رفع مشکلات مردم در حوزه های مختلف است.

وی با اشاره به ملاقات‌های مکرری که برای احداث بیمارستان تامین اجتماعی لنگرود انجام شد، افزود: زمین قبلی یک هکتار بود و در حین بررسی‌ها متوجه شدیم که امکان جانمایی وجود ندارد.

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تخصیص دو هکتار زمین برای احداث بیمارستان لنگرود،گفت: در کشورهای اروپایی هم بیمارستان‌ها در فضاهای باز و مطلوب برای توسعه احداث می‌شوند و این دو هکتار زمین موقعیت مناسبی برای توسعه دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

  • ×