شنبه , ۱۱ آذر ۱۴۰۲ 2023 - 12 - 02 ساعت :
اجتماعی - حوادث - فرهنگ و هنر - گفتگو

روند افزایش زنان سرپرست خانوار در گیلان نگران کننده است

۱۳۹۴-۱۱-۱۸

ذیحسابی و مدیر مالی ایمیدرو  با بیان اینکه براب کاهش آمار زنان سرپریت خانوارباید به دنبال کاهش آسیبهای اجتماعی بود افزود:اعتیاد و طلاق امروز در جامعه ما روند صعودی دارند.

محمد صادق حسنی در گفت و گو  با عصر صادق ،بررسی و تدوین برنامه برای کاهش آسیبهای اجتماعی را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت:روند  رو به افزایش زنان خانوار در کشور زنگ خطری است که باید مسئولان را هوشیار سازد.
ذیحسابی و مدیر مالی ایمیدرو  با بیان اینکه براب کاهش آمار زنان سرپریت خانوارباید به دنبال کاهش آسیبهای اجتماعی بود افزود:اعتیاد و طلاق امروز در جامعه ما روند صعودی دارند.
وی با تاکید بر اینکه باید به دنبال برنامه های پیشگیرانه باشیم گفت:باید مسایل را ریشه ای حل کرد هر چه قدر هم برای توانمندسازی زنان خانوار سرمایه گذاری کنیم باز هم نمی شود به طور کامل مشکلات را ترمیم کرد.
وی با بیان اینکه زنان سرپرست خانوار تنها مشکلات اقتصادی ندارند و مشکلات عاطفی و اجتماعی نیز در زندگی آنها وجود دارد خاطرنشان کرد:باید معضلات و آسیبهایی که باعث روند رو به افزایش زنان سرپرست خانوار شده است راحل کرد.
حسنی  با اشاره به اینکه ریشه بسیاری از معضلات بیکاری است گفت:اعتیاد و طلاق ریشه در بیکاری دارد اگر چه عوامل دیگر نیز موثرند اما بیکاری امروز باعث بسیاری از آسیبهای اجتماعی شده است.
وی ناکید کرد:با ایجاد اشتغال و به حرکت در آوردن چرخه صنعت می توان بسیاری از مشکلات را حل کرد و سرمایه گذاری بر روی عوامل پیشگیرانه باید صورت گیرد و به جای درمان درد زنان سرپرست خانوار باید به دنبال کاهش واقعیتهای تلخی بود که باعث افزایش آمار زنان سرپرست خانوار در جامعه شده است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

  • ×