پنجشنبه , ۶ مهر ۱۴۰۲ 2023 - 09 - 28 ساعت :
اجتماعی

دانش آموزان باید با خود کنترلی سعی نماید تا به عنوان یک فرد مفید در جامعه نقش آفرینی نماید

۱۳۹۵-۰۷-۰۷

همزمان با آغاز ین روزهای سال تحصیلی دکترسید محمد علی ثابت قدم شهرداررشت به همراه طیبه بینا مدیر پیشگیری ازوقوع جرم و خدمات شهری شهرداری , فاطمه قدیمی حرفه مدیر ارتباطات و اموربین الملل شهرداری رشت، عاطفی مدیرمنطقه دوشهرداری رشت، نجیب رئیس اداره آموزش وپرورش ناحیه یک, اکبری معاونت نهضت سواد آموزی آموزش وپرورش استان گیلان و مشاور مدیر کل ، بهزاد بهنیا فرزند مرحوم غلامرضا و آذر بهنیا عضو هیئت امنای مدرسه بهنیا در مدرسه آذر بهنیارشت حضور یافتند.

دکترثابت قدم با تاکید برتغییر ارتباطات درعصرکنونی اظهار داشت : با پیشرفت زمان و ورود رایانه و موبایل درعرصه ارتباطات شاهد تغییرات شدیدی در همه عرصه ها هستیم.

شهردار رشت با تاکید بر خود کنترلی در فضا های مجازی یاد آور شد: از آنجایی که امروز کنترل فضاهای مجازی بسیار سخت  شده ، و دانش آموزان نیز به سبب استقلال فکری  و مسافتی از خانواده جدا شده اند هر فردی باید با خود کنترلی سعی نماید تا به عنوان یک فرد مفید در جامعه نقش آفرینی نماید.

وی با تاکید بر رعایت آموزه های تعلیم و ترتیب توسط خانواده ها گفت:  مجموعه مدیریت شهری با استفاده از مدرسه آذر بهنیا به عنوان پایلوت و نقطه مبدا برای رشد توسعه شهری  با بهره مندی توصیه های ارشاد گونه مهندس بهنیا در راستای توسعه شهری گام برمی دارد.

حضور شهردار در این مدرسه نشان از اهمیت آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت در مجموعه مدیریت شهری است

 نجیب رییس آموزش و پرورش ناحیه یک رشت با قدردانی از فرزند مرحوم بهینا در توسعه مدرسه فوق اظهار داشت : امروز ۲۰۰۰ دانش آموز در سه مدرسه با نام های نصرت ، آذر بهنیا و انقلاب اسلامی در این منطقه مشغول به تحصیل هستند.

وی با قدردانی از شهردار رشت در راستای اجرای پروژه بازآفرینی شهر خاطرنشان کرد: حضور شهردار در این مدرسه نشان از اهمیت آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت در مجموعه مدیریت شهری است .

آموزش پرورش نوین آموزش پرورش مشارکت پذیر است

معاون سواد آموزی آموزش و پرورش استان گیلان با تاکید بر جلب مشارکت عمومی در حوزه آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: جامعه شناسان نهاد های خانواده، تعلیم و تربیت دین و مذهب اقتصاد و حقوق واخلاق از نهادهای اصلی اجتماعی دانستند.

مشاور مدیر کل آموزش و پرورش  از ارتباط تنگاتنگ نهادهای اصلی اجتماعی خبر داد و گفت: نهاد آموزش و پرورش و خانواده باید بیش از دیگر نهادها با یکدیگر ارتباط متقابل داشته باشند .

دکتر اکبری با اشاره بر لزوم انعطاف پذیری آموزش و پرورش تصریح کرد: برای ایجاد انعطاف در آموزش و پرورش باید از برنامه ریزی غلطان با مشارکت حداکثری استفاده کرد.

وی افزود: آموزش پرورش نوین آموزش پرورش مشارکت پذیر است، بنابراین با استفاده از فکر و اندیشه خرد جمعی می توان به توسعه همه جانبه در زمینه تعلیم و تربیت دست یافت.


باآموزش از دوران مدرسه می توان در تربیت مدیران نخبه گام برداشت

مهندس بهزاد بهنیا نیز در این مراسم با قدردانی از حضور شهردار در مدرسه یاد شده اظهار داشت: این مدرسه در پی آموزش های نوین است.

بهنیا با گرامیداشت یاد پدر و مادر مرحوم خود تصریح کرد: تربیت دختران سالم و مسئولیت پذیر در جامعه از مهم ترین خواسته وآرزوهای هر پدر و مادر است.

وی در ادامه ارائه شیوه درست تغذیه و انتقال بخشی از وسایل بازی پارک ها به مدارس را از مهم ترین ایده های خود برشمرد و گفت:  اندیشمندان به این نتیجه رسیده اند

 که باآموزش از دوران مدرسه می توان در تربیت مردان و زنان بنام جهان  و مدیران نخبه گام برداشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

  • ×