جوان عاشق پیشه از مرگ نجات یافت
مرد جوان که در دست خود گل و شمع داشت پس از گذشت چند دقیقه از حضور کنار استخر، خود را به داخل آب پرت کرد. شهروندان حاضر در محل در لحظات اولیه حادثه علاوه بر آغاز تلاش برای نجات او با آتش نشانی و اورژانس لاهیجان نیز تماس گرفتند.
به گزارشعصرصادق ، مرد جوانی حدود سی ساله پیش از ظهر امروز با پریدن در استخر لاهیجان اقدام به خودکشی کرد.
به گفته ی شاهدان عینی، این مرد جوان که در دست خود گل و شمع داشت پس از گذشت چند دقیقه از حضور کنار استخر، خود را به داخل آب پرت کرد. شهروندان حاضر در محل در لحظات اولیه حادثه علاوه بر آغاز تلاش برای نجات او با آتش نشانی و اورژانس لاهیجان نیز تماس گرفتند.
در همین راستا، آمنه اخلاقی مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی گیلان هم با اشاره به این موضوع گفت: بر اساس گزارش مسئول پایگاه لاهیجان در ساعت ۱۱:۲۰ صبح امروز یکشنبه ۱۸مهرماه غرق شدن جوانی در استخر لاهیجان، به اپراتوری فوریتهای پزشکی گیلان اعلام شد.
با گزارش این حادثه، پایگاه فوریتهای پزشکی رودبنه که ماموریت قبلی خود را به اتمام رسانده و در حال بازگشت به پایگاه خود بود، به علت نزدیک بودن به محل حادثه بلافاصله و به سرعت به محل حادثه رسیدند و جوان توسط نیروهای آتش نشانی به بیرون از آب استخر کشیده شد.
براساس گزارش رضا پیرمسرور و حسین کیومرثی که در محل حادثه حضور داشتند و کار احیای قلبی این جوان را انجام دادهاند آنها بعد از رسیدن به محل حادثه وضعیت جوان غرق شده را بررسی کردند که مشخص شد او فاقد علایم حیاتی است اما با انجام فوریتهای پزشکی و احیای قلبی او را برای ادامه درمان به بیمارستان ۲۲آبان لاهیجان انتقال دادند.
پیگیریها از بیمارستان ۲۲آبان لاهیجان هم حاکی است که حال عمومی این فرد چندان رضایت بخش نیست و در حال حاضر ضریب هوشی او بسیار پایین است و تا این لحظه از سوی کادر پزشکی شانس زنده ماندنش ضعیف ارزیابی شده است.
با گذشت حدود ۵ساعت از حادثه هنوز از مشخصات خانوادگی و سنی این فرد هم اطلاعات دقیقی به دست نیامده است.
براساس اعلام یک مقام مطلع در بیمارستان ۲۲آبان لاهیجان، نیروی انتظامی در جریان موضوع قرار گرفته و تلاش برای شناسایی خانواده این جوان در لاهیجان آغاز شده است.
همچنین در همین راستا، سید محمد احمدی فرماندار لاهیجان نیز همچنین با بیان اینکه غرق شده در استخر لاهیجان در بخش مراقبت های ویژه بستری است، گفت: هویت این جوان مجهول است.
وی ادامه داد: خوشبختانه مأموران نجات به موقع رسیدند و این جوان فوت نکرده بود و به سرعت به بیمارستان جهت مداوا اعزام شد.
فرماندار لاهیجان با تأکید براینکه انگیزه این جوان نامشخص و هویت وی مجهول است، تصریح کرد: این جوان در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان در حال مداوا است.
احمدی در خاتمه اظهار کرد: مداوا و پیگیری ها همچنان ادامه داد.
گفتنیست حاضرین در محل دلیل اقدام این جوان را شکست عشقی عنوان کردند.
استخر ۲کیلومتری لاهیجان دارای عمق حدود ۴متری در پایین قلهای سرسبز و پوشیده از شمشاد به نام «شیطان کوه یا بام سبز» در مرکز لاهیجان قرار دارد.
این استخر در طول سال بویژه تابستان میزبان هزارانها گردشگر است