ثابت قدم استیضاح می شود / پاسخگویی قضایی شخص شهردار
عضو هیئت رئیسه شورای شهر رشت با اشاره به پیگیری قضایی روز رشت، گفت: در صورتیکه پاسخ شهردار رشت قانع کننده نباشد ثابت قدم استیضاح می شود.
به گزارش عصر صادق ؛محمدحسین واثق کارگرنیا با اشاره به طرح استیضاح شهردار رشت اظهار داشت: برنامه هایی در روز رشت اجرا شد که در شأن مردم رشت نبود و اعضای شورا در نخستین نشست کمیسیون فرهنگی خواستار پاسخ شهرداری شدند.
وی با اشاره به اینکه سئوال ما این است که چقدر برای روز رشت هزینه شد و علت اجرای این برنامه ها چه بود، افزود: برنامه زشتی در روز رشت اجرا شد.
عضو هیئت رئیسه شورای شهر رشت با اشاره به پیگیری قضایی روز رشت، گفت: پرونده ای در مرجع قضایی تشکیل شده است و باید شخص محمدعلی ثابت قدم به عنوان شهردار رشت پاسخگو باشد.
وی تاکید کرد: شهردار رشت مقصر حوادث روز رشت است و بیشترین سمت تقصیر به سمت محمدعلی ثابت قدم شهردار رشت است و شخص شهردار رشت باید در نخستین جلسه شورا پاسخگوی اعضا باشد.
کارگرنیا تصریح کرد: در صورتیکه پاسخ شهردار رشت قانع کننده نباشد ثابت قدم استیضاح می شود./گیلان نوین
انتهای پیام /