شنبه , ۱۱ آذر ۱۴۰۲ 2023 - 12 - 02 ساعت :
اسلایدشو - خبر داغ - فرهنگ و هنر

تجلیل از علیرضا قانع مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت در بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان گیلان

۱۳۹۵-۰۶-۲۵

عصرصادق ؛در مراسم اختتامیه بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان گیلان از علیرضا قانع مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت تجلیل شد.

به گزارش عصرصادق به نقل از فرهنگسرای مجازی رشت،بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان گیلان با لحظاتی دراماتیک همراه بود دقایقی از این مراسم به محیا قانع دختر پر کشیده مدیرعامل سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی اختصاص یافت و از علیرضا قانع به خاطر زحماتش برای هنرمندان تقدیر شد.

در این مراسم فخر موسوی معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان از زحمات علیرضا قانع تشکر کرد و تلاش های وی را ستودنی دانست. سپس علیرضا قانع برای دریافت لوح تقدیر بر روی سن رفت.

مدیرعامل سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی با تشکر از حاضرین گفت: به خاطر توفیق خدمت و بودن در کنار خانواده بزرگ هنرمندان که پر از احساس و صداقت هستند شاکرم. وی افزود: در این مدت روزهای تلخ و شیرین بسیاری با هم داشتیم که بسیار خاص بودند.

مدیرعامل سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت ضمن تشکر از فاضلی مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان گفت: بنده آنچنان که باید نتوانستم کمکی به جامعه هنری کنم و هر چه انجام شد وظیفه بود و امیدوارم توانسته باشم به وظایفم به درستی عمل کرده باشم

وی در پایان از هنرمندان به خاطر پروسه های اداری که گاها باعث آزار و اذیت انها شده عذر خواهی کرد و گفت: ایجاد تفکر هنری در سیستمی که وظایف خود را خدماتی می داند دشوار است که امیدوارم با ادامه این روند و با تلاش ها و حمایت های شما بهتر از گذشته شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

  • ×