سه شنبه , ۱۱ مهر ۱۴۰۲ 2023 - 10 - 03 ساعت :
سیاسی - گفتگو

اقتصاد مقاومتی نباید در گنجه مدیران بایگانی شود/ گیلان وزنه ای مهم در تحقق اقتصاد مقاومتی

۱۳۹۳-۱۲-۲۵

عصر صادق :عضو کمیسیون ویژه جهاد اقتصادی مجلس با معرفی گیلان به عنوان وزنه ای مهم در تحقق اهداف سیاست اقتصاد مقاومتی با برخوراری از درصد بالای اراضی کشاورزی و منابع طبیعی در کشور، گفت: اقتصاد مقاومتی نباید در گنجه مدیران بایگانی شود.

به گزارش عصر صادق ،نادر قاضی پور اقتصاد مقاومتی را به عنوان یکی از شاخه های اصلی و ارزشی توسعه کشور و رفع بحران اقتصادی در قالب برنامه توسعه پنجم، کلید بازگشایی قفل مشکلات اقتصادی معرفی کرد و گفت: مقام معظم رهبری این سیاست را به عنوان چراغ راه برای روشنی مسیر مدیریت کشور در حوزه های مختلف مطرح کرده اند.
اقتصاد مقاومتی به درآمد نفتی تنها نیم نگاهی دارد
وی افزایش بهره وری با کمترین امکانات را از خصوصیت اصلی اقتصاد مقاومتی سیاستی با عدم تکیه دائمی به نفت و تقویت تولید داخلی و پتانسیل بومی در حوزه های مختلف برشمرد و افزود: تولید گندم و تأمین مایحتاج مردم از اساس این سیاست محسوب می شود.
عدم تخریب اراضی کشاورزی، محصول سیاست اقتصاد مقاومتی
عضو کمیسیون ویژه جهاد اقتصادی مجلس با تأکید بر خود کفایی به عنوان محصول سیاست اقتصاد مقاومتی، قطع نوار تصرف اراضی دولتی و تخریب اراضی کشاورزی را خروجی های ارزشی سیاست اقتصاد مقاومتی دانست و تصریح کرد: کشاورزی به عنوان یکی از ارکان های مهم و مورد توجه اقتصاد مقاومتی باید ساختاری معنادار داشته باشد.
اقتصاد مقاومتی تنها یک سیاست کاغذی نیست
قاضی پور با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی سیاستی نگارش شده تنها بروی کاغذ نیست و نباید در گنجه مدیریت استان ها بایگانی شود، اضافه کرد: نقشه راه طراحی شده از سوی مقام معظم رهبری در راستای این سیاست باید عملی شود.
وزارت کشاورزی باید اقتصاد مقاومتی را عملیاتی کند
قاضی پور خروج امورات کشاورزی از حوزه مسئولیتی وزارت صنعت و معدن و تجارت وگذاشتن این بار سنگین بر دوش وزارت کشاورزی را بستر ترسیم آینده ای روشن با افق تحول چشمگیر در حوزه اقتصاد کشور عنوان کرد.
وی ابراز کرد: وزارت کشاورزی نیز در راستای احیاء ساختار فرسوده این اصل به عنوان رکنی از توسعه ایران اسلامی باید این سیاست را عملیاتی کند.
عضو کمیسیون ویژه جهاد اقتصادی مجلس تقویت تعاونی های روستایی و افزایش صادرات محصولات کشاورزی و رشد ۲۰ درصدی مواد پروتئینی از طریق عشایر را حلقه های اهداف زنجیره ای سیاست اقتصاد مقاومتی برشمرد و اظهار کرد: حرف زدن ها و برگزاری جلسات و سمینار ها در این رابطه دیگر تمام شده است و باید دنبال تقویت زیر بنایی این سیاست باشیم.
وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی نباید در گنجه مدیریت استان ها بایگانی شود و با معرفی استان گیلان به عنوان وزنه ای مهم در تحقق اهداف سیاست اقتصاد مقاومتی با برخوراری از درصد بالای اراضی کشاورزی و منابع طبیعی در کشور، تصریح کرد: گیلان یکی از قطب های تأمین کالاهای اساسی در کشور به ویژه در حوزه صادرات مانند چای و برنج و مرکبات است.
یکپارچگی اراضی ملی از محصولات اقتصاد مقاومتی
عضو کمیسیون ویژه جهاد اقتصادی مجلس در خاتمه با تشریح سایر ابعاد سیاست اقتصاد مقاومتی، خاطر نشان کرد: این سیاست در کنار تحولات اساسی در حوزه های صنعت و کشاورزی و سایر حوزه ها در بحث ساماندهی منابع طبیعی، یکپارچه سازی اراضی ملی را به همراه دارد./دیارباران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

  • ×