اقتصاد دانشبنیان در اتاقهای بازرگانی ایران تبیین و عملیاتی میشود
عصر صادق: معاون پژوهشی وزیر علوم گفت:اقتصاد دانشبنیان در اتاقهای بازرگانی ایران تبیین و عملیاتی میشود.
به گزارش گروه اقتصادی عصر صادق ؛وحید احمدی ظهر امروز در افتتاحیه پانزدهمین اجلاس اتاقهای بازرگانی پنج کشور حاشیه دریای خزر اظهار داشت: اقتصاد دانشبنیان موتور توسعه کشور را شتاب می دهد.
وی با بیان اینکه امروز اقتصاد بر مبنای خلاقیت و نوآوری در دنیا حاکم است، افزود: اقتصاد دانشبنیان امروز در رأس امورات اقتصادی قرار دارد و حرف نخست را میزند و با توافق صورت گرفته اقتصاد دانشبنیان در اتاقهای بازرگانی ایران تبیین و عملیاتی میشود.
معاون پژوهشی وزارت علوم با بیان اینکه اقنصاد سنتی دیگر جوابگو ی نیازهای اقتصادی کشورها نیست، گفت: مدیریت اقتصاد دانش بنیان نیاز است و سیاست کلان کشور هم بر اقتصاد دانش بنیان است.
احمدی با اشاره به اینکه دانشگاه سیلیکون یک اقتصاد دانش بنیان است که بیست هزار شرکت دانش بنیان را ایجاد کرده است، تصریح کرد: در این اقتصاد المانهای جدیدی وارد می شود مانند کریدورها با قوانین جدید حقوقی که بازیگران جدید هستند.
وی تأکید کرد: در ایران با همین رویکرد قانون مترقی شرکت های دانش بنیان تصویب شده و در حال اجراست که نظارت آن بر عهده شورای علوم و تحقیقات و فناوری با حضور همه دستگاهها به ریاست شخص رییس جمهور است.
معاون پژوهشی وزارت علوم با بیان اینکه تعداد ۳۴ پارک علم و فن آوری،۱۵۴ مرکز رشد و پنج هزار شرکت فناور در ایران فعال است، تصریح کرد: حرکت امروز بین وزارت علوم و اتاق بازرگانی طلیعه حضور فعال مجموعه سرمایه گذاران بازرگانانی است که در منطقه و کشور نقش آفرینی می کنند.
احمدی با بیان اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی با یک هزار میلیارد تومان اعتبار ظرفیت خوبی برای حمایت از شرکت های دانش بنیان است، گفت: منطقه تجاری و ظرفیتهای طبیعی نیز باید در مسیری که دنیا بر محوریت آن است یعنی، اقتصاد دانش بنیان جلو برود.
وی با بیان اینکه برای بهره گیری از فناوری در اقتصاد، نقش اصلی را سرمایه گذاران و تجار بر عهده دارند، گفت: گیلان ظرفیت های بالایی دارد و ۱۴۰ هزار دانشجو در این استان در حال تحصیل هستند ضمن اینکه مراکز رشد فناوری نیز در گیلان فعال بوده و دبیرخانه شبکه پارکهای علوم و فناوری کشورهای اسلامی در گیلان قرار دارد و باید از این ظرفیت ها در راستای اقتصاد دانش بنیان، نهایت استفاده را ببریم.
معاون پژوهشی وزیر علوم با بیان اینکه باید اقتصاد سنتی را دور بریزیم و اقتصاد دانش بنیان را ایجاد کنیم، افزود: اقتصاد امروز به رشتههای دانشبنیان نیاز دارد، تصریح کرد: اکنون مهمترین نگرانی ما تمایل آوردن مدیران، تاجران و جوانان به الگوهای قدیمی یعنی واردات پس از تحریم است.